icon

Brigáda popri rodičáku

kikinkiranr
17. dec 2022

Ahojte, baby ktoré si privyrábate popri RP, kde pracujete? Dostali sme sa do celkom na prd finančnej situácie. Manželova mzda sa odvíja od prémií a včera im oznámili šetrenie a vraj "bude ešte horšie" tak tie prémie dostáva menšie. Okolo 300€ menej a už to dosť cítime. Nepotrebujem poučovanie o tom ako sa máme uskromniť a ako si má manžel hľadať novú robotu (to robí). Len nemám predstavu kde by mohli brat brigadnikov, ktorí nie sú študenti. Plus môžem tak max. 2x za pracovný týždeň a 1x cez víkend. Do práce sa ešte nechcem vrátiť, syn je ešte maličký a do jasiel ho dať nechcem. Mám možnosť ho dať môjmu otcovi. Rozmyslala som nad takými ako je kaufland, lidl, len neviem či je to reálne a či neberú len študentov 😔

liloastitch
17. dec 2022

Ja som začala upratovať, pod agentúrou rôzne prevádzky...

kacernakokse
17. dec 2022

@kikinkiranr Kaufland a Lidl určite berú aj nestudentov. Treba pozrieť na stránkach firmy či hľadajú v tvojom meste a keď tak sa im ozvať. Treba pozrieť aj prefesiu. Brigády nie sú len pre študentov, všetko závisí na tom ake časove možnosti máš, určite nájdeš, tých ponúk na brigády je neurekom. Držím palce hlavne nech sa vám darí

mariet24
17. dec 2022

@kikinkiranr ak by som bývala v meste hľadala by som upratovanie vchodov v panelakoch napr

jjanulienka
17. dec 2022

Skús nejaké call centrum, že by si dvíhala telefón doma...🤷🏽‍♀️

kris_tin257
17. dec 2022

Je mnoho agentúr stačí sa zaregistrovať a brat také brigády ako ti časovo a platovo vyhovujú. Napr proplusco deň predtým veľakrát napíše že potrebujú na druhý deň tam a tam v takom čase a keď chces ideš keď nemôžeš si doma

sasesoe
17. dec 2022

@kikinkiranr zavisi od toho, co vies. Teraz sa vela da robit z domu/online. Doucovanie, prekladatelstvo, web stranky, programovanie, uctovnictvo, virtualna asistentka,...
Alebo zistit v okoli ake su potreby - mozno nejaka ina mamicka by potrebovala postrazit dietatko, upratat,... pozri i veci okolo zalozenia detskej skupiny...
Dalej mnohe robia nejaky handmade, pecu a predavaju...
Vsetko ma svoje rizika, vyhody i nevyhody...

selest
17. dec 2022

Tesco, lidl, kaufland... robim 2x v tyzdni 5h v tescu v case ked to mne vyhovuje. Robia tam studenti, dochodkyne aj privyrabaju popri tpp..

kejtka87
17. dec 2022

@selest ak sa smiem opýtať robíš len dokladacku tovaru alebo aj pokladňa?

kikinkiranr
autor
Autor odpoveď zmazal
selest
17. dec 2022

@kejtka87 pokladna

kikinkiranr
autor
18. dec 2022

@jjanulienka call centrum som robila pred materskou. V banke. Neviem si predstaviť robiť to doma s malým 😅 ja práveže potrebujem niečo pri čom vypadnem z domu a zmením lokál aspoň na par hodín týždenne

kikinkiranr
autor
18. dec 2022

@sasesoe práveže ja na také čo sa doma robí nemám kvalifikaciu. Účtovníctvo som síce robila, ale na družstve a tam mali iný systém ako používajú firmy. O. i. nerobila som to už X rokov tak doma, samostatne si netrúfam. Ja len potrebujem inšpiráciu kde baby robia. Mne napadol pen kaufland, lidl, Tesco, napr. mi nenapadlo že aj upratovanie by sa dalo. Kedysi keď som chodila na strednú tak som cez jednu agentúru robila také blbostičky ako lepenie obalok a tak pre taký manželský pár. Ale čo pozerám agentury tak same ponuky do priemyselných parkov na dlhodobé práce na dohodu a takéto "blbostičky" jednorazové nikto neponúka 😂