Brigáda v McDonalde

lenkalenka126
24. jún 2023

Ahojte, dcéra (17) by chcela brigádovať v McDonalde. Máte prosím nejaké skúsenosti, ako prebieha pohovor, čo táto práca zahŕňa a podobne…

rebrambora
24. jún 2023

V McDonalde jej vsetko presne vysvetlia na pohovore. Nech ide a vypocuje si. To je asi najpohodovejsi 'pohovor' aky moze byt.
Ma predsa 17, internet, hop sup, nie za rucicku vodit maminka.

bororka
24. jún 2023

@lenkalenka126 MC je skvelý pre takýto vek.
Extrémne veľa firiem prebralo vzorec z MC, čiže s podobným systémom školenia sa možno stretne aj v budúcnosti.
Teda začne ako začiatočník, a postupne sa bude učiť na každom kúsku. Prepáč, za terminológiu, ale som už skoro 2r doma s malou 😅
Teda, bude sa učiť upratovať, v kuchyni/viac stanovísk/servis a drive, ak ho majú.
Ak je človek šikovný, je tam rýchly postup smerom hore a po každom hodnotení sa dvíha plat.
Ak si z BA napíš mi SS, dám ti tipy kam áno a kam nie.
Tak či tak, je to perfektná škola a odporúčam každému decku.

komaria
24. jún 2023

@lenkalenka126 Brigádovala som tam počas vysokej školy. Bol to príjemný štart do pracovného života. Pohovor úplne uvoľnený priamo v reštaurácii, dokonca som sa hneď po mesiaci stala "zamestnancom mesiaca" 😀 Mňa osobne to tam bavilo + výhoda mladého kolektívu.

andreatytler
25. jún 2023

@lenkalenka126 Normalne sa jej opytaju bezne veci. Napriklad ci ma skusenosti s podobnou pracou, alebo nejake ine pracovne skusenosti. Potom sa opytaju ako to ma s casovym hamonogramom a tak. Hlavne chcu vediet ci ma clovek skutocny zaujem tam pracovat, lebo oni kazdeho cloveka vyskolia a zaucia a neoplati sa im to robit ak si to niekto po par tyzdnoch rozmysli. Zacne pravdepodobne s vyrobou salatov, potom v kuchyni a potom na kase. Zaucia ju do vsetkeho aby mohla robit cokolvek. Vobec nemusi mat stres z toho ze teraz nieco nevie. Jedinne co potrebuje je mat chut a ochotu.