icon

Brigáda v taxi službe Bolt

24. júl 2025

Je tu niektorá, ktorá ma skúsenosť ako taxikár priamo cez Bolt? Študujem na VŠ, momentálne mám jednu brigádu na DPP, neskôr mi zmenia zmluvu na DPČ, ale mi príde teraz málo, ale chcem si ju udržať, pretože mi vyhovuje počas školy. Rozmýšľala som nad druhou brigádou a to ako taxikár Boltu. Hľadala som rôzne inzeráty spojené so šoférovaním, ktoré ma neskutočne baví, ale vo veľkomeste auto využívam málo a neoplatí sa mi robiť šoféra pre fastfood na 3€ za objednávku. Rozprávala som sa s jednou babou a tá mi povedala, že robí taxíka, dali jej vlastné auto, za 2 týždne bola schopná zarobiť 800€, tankovanie platia 50% a strháva sa 15% z výplaty pre Bolt. Buď to bude na DPP alebo živnosť, avšak ružový papier už mám použitý, čiže volali by som živnosť. Stačilo by mi zarobiť maximálne 400€ v čistom za mesiac, dokým nemám školu.

Keby ste boli namiesto mňa, išli by ste do toho? Čítala som rôzne recenzie a skúsenosti, ako hlavný pomer sa to neoplatí, ale keďže ja by som robila len sem tam, vyplatilo by sa to podľa Vás?

martinmmartin
24. júl 2025

mozes ist aj do Dopravneho podniku po veceroch soferovat brigadnicky elektricky