Budú sledovať doručovateľky pošty?
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či náhodou neviete, že ci sa chystá sledovať poštové dorucovatelky. Že budú vedieť kadiaľ chodia a koľko dlho kde stáli. Mám ísť robiť túto robotu, a chcem vedieť, či je to pravda (bolo mi to povedané, , ale nie od zamestnavatela). Ďakujem.
@abc123abc123 Si myslíš, že niekto bude sedieť na pošta za monitorom a bude sledovať, kade sa pohybujú a kde sú doručovatelia v jeho rajóne?
Ako raz to možno bude zavedené, ale teraz má pošta kopec iných problémov, než sledovať pohyb doručovateľov.
@abc123abc123 Dorucovatelia maju určenú trasu skade musia chodiť. Ty si nemôžeš urcit trasu ako ty chceš. V mestách sa podľa toho balia ako chodia. Ty si ráno musíš pripraviť tak postu ako pôjdeš . A samozrejme keď ta príde na rajon skontrolovať vedúci pošty alebo smeny mal by ta na rajone tam nájsť kde by si mala byť podľa časového harmonogramu. Zas presne na minútu to nie je ale cca.
Kamoška je poštárka, viem že kontrolujú aj to či vyprázdnila ich poštovné schránky v tej správnej dobe. Lebo keď je na schránke.raz napísané že sa vzprádzňuje o 14:00 tak ona darmo prešla svoj rajón, lebo keby vybrala skorej, môže sa stať, že jej v rámci kontroly hodia niečo o 14:00 a má prúser
@abc123abc123 U nás to funguje už dávno. Doručovateľky majú tracker, cez ktorý sa dá pozrieť, kde sa aktuálne nachádzajú. Ale nie je dôvod ich stále sledovať, len ak náhodou nastane nejaký problém.
Áno budú nás sledovať. My sme teraz dostali mobily čo majú v sebe gps. Vymysleli to preto aby sa dalo platiť kartou aj u poštárky čo chodí po rajone. No nepáči sa mi to, že budú vidieť kedy kde sa nachádzame.

@abc123abc123 ano majú dostať mobilné zariadenia kde je gps ,prednostne ale na to aby sa dalo platit kartou .Niektoré ich už majú teraz hlavne tie čo chodia na aute a maju viac rajónov,ale kolegyna nevravela nic ,že by ju sledovali.Stať sa to môže.