Budú tento rok odmeny v štátnej správe?
Neviete či budú tento rok odmeny v štátnej správe? Ďakujem
Na tých správnych miestach určite budú
@pribinak myslim beznych zamestnancov. Mavame vzdy stvrtrocne a v lete sme mali 800 eur. Len teraz nikto v praci nevie ci budu v decembri.
Bodka zasa ty?😅😅
Nejaká almužna určite bude tipujem... aby zalepili oči, ale veľa nečakám, lebo veď konsolidujú, aby mali na odmeny pre seba
Manžel mal už v novembrovej vyplate
Manžel mal už v novembrovej vyplate
@aduskalac ano? My nie tak uz pochybujem ze budu. Lebo vlani sme tiez mali tiez v novembri.
Nejaká almužna určite bude tipujem... aby zalepili oči, ale veľa nečakám, lebo veď konsolidujú, aby mali na odmeny pre seba
@anonym_9770e2 dufam ze aspon nieco daju
@anonym_autor asi by som konkretizovala v ktorej statnej sprave, lebo niektore institucie maju ine nie
Ja som počula, že v decembrovej vyplate, ale v rámci konsolidácie by to mohli skipnut.
@anonym_9770e2 dufam ze aspon nieco daju
@anonym_autor my sme vždy mali v novembrovej výplate, ale teraz nič neprišlo. V decembrovej vraj moooožno niečo bude, ale máličko (tipujeme tak do 100€).
konkretizuj o aku zlozku statnej spravy ide
stvrtrocne sa vyplacali mesiac dozadu, 14 plat sa zvykne delit na dve casti a vyplaca sa v decembri a v januari
ale u vas to moze byt uplne inak nie je to pravidlom zavisi od hospodarenia institucie atd
a samozrejme sa prepusta na okresnych uradoch aj upsvar by mal v zmysle konsolidacie tak tam nemusi byt nic lebo sa prachy daju na odstupne atd

Na tých správnych miestach určite budú