Čakanie po pohovore
Akurát mám za sebou pohovor, neskutočne by som bola rada, ak by som dostala túto prácu 😊.
Teraz už len čakať do piatka.. Najhoršie.
Mali ste také, že ste hneď vedeli, že toto vyšlo / z tohto nič nebude? Myslím vnútorný pocit.
Presne naopak. Keď som si bola na 100 percent istá, že to nevyšlo, tak práve do tých robot ma vzali.
Ja mám z toho dosť zmiešané pocity. Z jednej strany som pôsobila dosť neprofesionálne, mala som veľký stres, zakoktávala som sa a zabudla sa vyjadrovať 🤦🏻♀️ na druhej strane pani, ktorá viedla pohovor sa tvárila veľmi milo, priateľský, dosť sme sa smali, žartovali.
Tiež chodím po pohovoroch teraz do jednej som sa vcelku tešila páčilo by sa mi tam pracovať ,ale nezobrali ma.Ani mi nenapísali ,že má neberú tak dôvod netuším.Cca zo 6 tich pohovoroch len z troch mi aspoň napíšu,že nevyhovujem.Niekefy už mám pocit ,že nikde má nezamestnaju a budem trčať dlhodobo na úrade práce 😥
Od februára som bola na štyroch pohovoroch....po troch som vedela hneď,že ma berú,štvrtý som cakala
@zojazoja presne aj u mňa.Tak som odchadzala ao sklopenymi usami , ked mi o 3 dni volala personalistka uz som cakala negativnu odpoved a skoro som dostala mrtvicu ked som zistila ze ma prijali