icon

Chatujuci - odvody

sashkam
26. okt 2023

Ahojte, kto tu pracuje prosím napíšte mi ako to je s odvodmi.. odvadzate za dane?

vanilkovazmrzka
26. okt 2023

Nechapem asi otazku. Sak kazdy legalne pracujuci odvadza dane a odvody.

sashkam
autor
27. okt 2023

@vanilkovazmrzka no tam si ale treba odkladat urcite percento z vyplaty aby si potom clovek mohol zaplatit sam.. ked pracujes normalne tak toto robi za teba firma ale tu nie

zafir01
27. okt 2023

@vanilkovazmrzka práca ,ktorou náplň práce je aj erotický chat a držanie klienta ( toho ,s kým si píše ) . V omyle ,že si píše s 30 ročnou aAlexandrou , pričom chudák mina svoje peniaze za písanie s nejakou mamkou z koňa ,či jej manželom .
Ako už na koni niektoré ženy písali ,túto prácu im robia aj ich manželia ,keď prídu zo svojej práce . A obom to vie mesačne dať aj 1 tis € ( si platená od počtu správ na chate ) odvody ani dane neplatia ( niekde tu na diskusiách je to zahrabana taká info ,nechce sa mi to hľadať )

vanilkovazmrzka
27. okt 2023

@zafir01 aha tak ja som nevedela ze to je nejaka konkretna “profesia” 😂

zafir01
27. okt 2023

@vanilkovazmrzka no ani ja do tohto roka . Ale dosť báb aj ich mužov si takto zarábajú . Volá sa to moderator chatu . Pôvodne som myslela ,že je to pozícia ,niečo ako admin .kontrolujes príspevky a tak . Ale je to praca trochu iná .