icon

Chcem si otvoriť stánok s občerstvením

ferdy143
7. aug 2023

Ahojte ženušky. Potrebujem každú radu dobrú aj zlú. Už dlhšie sa pohrávam s myšlienkou otvoriť si stánok s občerstvením taký na kolesách... Pestujeme zemiaky veľa zemiakov aj predávame väčšiu časť úrody. Lenže máme kopec zemiakov ,ktorym síce nič nieje ,ale viete každý chce top kvalitu : A tu rozmýšľam že by som ich pretvorila na výrobky napríklad pirohy alebo lokše s lekvárom s makom...a predávala v tomto stánku... Pracujem zatiaľ by som to začala popri práci a aj prenajala si stánok len na začiatok nekupovala by som. Lenže manžel je skeptický... síce chváli že nechcem riskovať len skúsiť,ale sama neviem . . Kúpili by ste si vy osobne v stánku kde by sa.podavali zemiakové jedlá niečo? Neviem kde mám začať na akom úrade aby som sa informovala či potrebujem nejakú výrobňu alebo môžem robiť všetku prípravu v stánku. Nemáte skúsenosti? Kde ísť? Ďakujem

Strana
z2
ferdy143
autor
8. aug 2023

@muchotrafka298 to viem naozaj uchadzala som sa o jeden bufet na štadione a nebola šanca tolko nas tam bolo ... a vianočne trhy viem že aky je prenajom približne v BA ... prave že viem aj to že to nie su len suroviny ale do tej ceny musim dať všetko .... ale ja dufam ,že kedže budem sama tak nebudem mať také náklady ako keby som musela živiť viacerých ... mam nejaky balik nato vyčlenený ak sa mi bude z neho rýchlo sypať a nezarobi na seba stánok tak nevadí skusenosť dalšia a zostanem robiť to čo robím ... len som taká nerozhodná doba je aká je ... sama nerozhadzujem na hocičo pre istotu tak viem pochopiť všetko ...

muchotrafka298
8. aug 2023

@ferdy143 to je jasne, ze nebudes mat take naklady, ked budes predavat sama. Lebo nemusis nikoho ineho platit. A to je velmi rozumne, ze mas na to vyclenene prachy a ked pojde dobre, tak fajn, ked prerobis, tak mas aspon skusenosti. Podla mna ludia co chodia na rozne tie jarmoky, trhy, tak tam ten zaujem bude, ze niekto pride pozriet sortiment, program a da si pritom jedlo.

hladamematku
8. aug 2023

@ferdy143 nesla by som do toho urcite

ferdy143
autor
8. aug 2023

@muchotrafka298 dúfam už to mám tak prespekulovane že by malo všetko klapnut a keď nie tak chvalabohu nič sa nebude diať...lebo naozaj nejdem do žiadneho risku...pokiaľ sa trávim do chuťových pohárikov ľuďom v mojom meste tak myslím že to pôjde... ďakujem ti za každý príspevok

ferdy143
autor
8. aug 2023

@hladamematku a prezradis prečo?

lapersefona
8. aug 2023

@citron25 coze to bolo aspoň väčšie hot dogy s prílohou?

hladamematku
9. aug 2023

@ferdy143 tak z hladiska rentabilnosti urcite nie

daaaaaska
7. aug 2025

@ferdy143 ahoj autorka otvorila si si ten stánok?ak áno ako sa ti darí?rozbehlo sa to?

Strana
z2