Čím sa zaoberá newyorský obchod pri zamestnávaní?
Ahojte riešim s kamarátkou jednu vec… raz sme spravili hlúposť v new yorkeri sme zobrali nejaké Leginy mali sme čerstvých 18.. no prišlo sa na to zavolali sa policajti a zaplatili sme pokutu bolo to asi 4 roky dozadu… boli sme hlúpe kravy
No ide o to že si našla frajera a on ma ísť robiť presne do toho obchodu kde sme to zobrali a ona ma stresy že či náhodou tam niekde nebude jej fotka na pokladni alebo tak že aby si dávali pozor zamestnanci že v minulosti tam niečo zobrala…
Čo si o tom myslite? Ide tam len na brigádu popri výške
Kamoska nech nepozera tolko americkych filmov … co caka, ze tam bude mat zaramovanu fotku s napisom Wanted 😂prosim ta … to by boli obchody ako Lidl a Tesco vytapetovane fotkami… ak mate naozaj 22 rokov je na case dospiet … predavacku zaujma, ze vas chytili a sa leginy vratili a nevznikli nezrovnalosti pri inventure a nie ako vyzera nejaka truba, co tam kradla pred 4 rokmi … ked zacnu byt AI predavacky … potom je realne, ze si budu pamatat … ale to mozno o 100 rokov
Pracovala som v obchode s oblečením a ver mi, po 4 rokoch to nikto nerieši.... nám keď niekto kradol opakovane, poslali do okolitých obchodov mail s jeho foto z kamier aby si ľudia dali bacha, ale vždy keď to bolo čerstvé... po 4r sa aj zabudlo, zamestnanci zmenili, to je pasé
Kvoli gprd sme nemohli mat žiadne fotky ani v zázemi nie ešte na pokladni, lebo aj zlodejky maju svoje práva 🤷🏻♀️
A fotili vas?🙈
@valise nie veď myslím fotku z kamery
@nikoletah to hovoríte o new yorker?
Normalne maju databazu s fotkami a kazdy den si ich prechadzaju, aby boli predavacky v strehu ked vstupi osoba X do predajne.
Fotka z kamery je nejasna, to by sa vykrutila, ze sa len podoba
Ano, fotky su k dispozicii. Ono, taki sa zvacsa vracaju, tak pre informovanost, aj novych predavacov, to tam maju.
Ja som robila v exisporte ale x rokov dozadu a nie nikde žiadne fotky nikoho neboli 🙂
@mk1111111111 no ja som si aj myslela aj keď všetci tu inak hovoria.
@mk1111111111 a majú tam nejakú nástenku alebo ako to vyzerá? Že či ju hneď uvidí keď tam nastúpi
Ty si na hlavu padnutá? Tá kasa by musela merať dvesto metrov, aby sa tam vošla aspoň časť fotiek všetkých čorkárov 🙈
Nebudú mať žiadnu fotku. Navyše co by s tým spravila, keby aj mali? Zakázala by frajerovi ísť na brigádu? Skúste dospieť trosku a začnite sa správať na 22 nie ako 15rocne deti
Vážne? A keď ste "ukradli" tie legíny tak vás fotili? "riešiš úplne kktiny"
Podla mna to nebolo 4 roky ale 4 dni dozadu
@juliacenc bolo to v roku 2020🙂)
@klotildabazarik zaznam z kamery fotka z kamery ti nič nehovorí?
Robila som v niekoľkých obchodoch a nie, nikdy žiadne fotky nikde neboli vycapené, ak sa niekto vracal kradnúť opakovane, väčšinou manažéri poposielali do skupiny fotky, že bacha na toho a toho, chodí sem stále kradnúť. Ale určite nie 4 roky staré záležitosti. Však to by bolo 10ky, možno 100ky ľudí ak sa bavíme o veľkom meste napríklad.

Žiadne fotky tam nie sú. Nekradli ste pravidelne, tovar bol vrátený, pokutu ste zaplatili. Ďalej s vami obchod nemá čo riešiť. Ty tam chodíš pravidelne, určite na teba nikto nezazeral a neskumal ako vyzeráš.