icon

Čo ak nevrátim zamestnávateľovi finančný príspevok?

15. okt 2024

27.8.2024 som nastúpila do prace, od 9.9 do 14.10 som bola Pn,15.10 som ukončila pracovný pomer prišlo mi vyrozumenie že mám zamestnávateľovi vrátiť poskytnutý finančný príspevok vo výške 144€ čo mi hrozí ak tak neurobím? Momentálne toľko peňazí nemám od dnes som ešte len nastúpila do novej práce,myslela som si že mi to strhnú zo mzdy pripadne tej 10 dňovej pnky ktorú hradí zamestnávateľ

Čo ak nevrátim zamestnávateľovi finančný príspevok?
Strana
z2
mamina7070
15. okt 2024

z PN ti to strhnut nemohli a si povinna im to uhradit
zamestnavatel jedna v sulade so zakonom
ak tak poziadaj o ho o odklad splatnosti a mozno ti vyhovie

autor
15. okt 2024

Ďakujem žienky už som písala SMS personalistke ohľadne možnosti splátok aspoň na 2x zatiaľ bez odpovede skúsim zajtra ešte zavolať,snáď sa dohodneme ak nie budem si musieť od niekoho požičať nemám za potreby kvôli 144€ mat na krku exekútora

autor
15. okt 2024

@muchotrafka298
@zic
Pre vás dve nádych výdych skôr ako začnete vôbec niečo písať lebo možno to aj nemyslite v zlom,ale to ako sa vyjadrujete pôsobí naozaj veľmi rýpačne a nemám pocit,že chcete úprimne pomôcť skôr len rýpať a zhodiť ma

nikdenikto
15. okt 2024

A tebe úprimne nenapadlo že nemáš míňať ten príspevok na stravu keď nechodíš do prace počas PN + sa chystáš dať výpoveď? 🙈

muchotrafka298
16. okt 2024

Nemam pocit, ze by som pisala nieco ine ako fakty. Ty si cakala uplne ine odpovede, ako si tu dostala. Kazdy normalny clovek vie, ze ak dostane z prace peniaze za nieco, co mu nepatri, tak ich od neho zamestnavatel bude chciet naspat. Ty si si myslela, ze si ich len tak nechas a chcu Ta osklbat.
Pisomne neznamena SMS, ale doporuceny list, idealne s dorucenkou.

Strana
z2