Čo ďalej v pracovnej oblasti?
Ahojte. Minule ste tak dobre poradili jednej zene,co po materskej.. tak skusim aj ja. Som zvedava na rady. Pobudnem este par rokov doma. Dokopy predpokladam,ze budem 10 rokov mimo.. predtym som studovala a pracovala kade tade. A teraz konkretne. Mam Bc. z prava. (Mam pokracovat dalej v studiu?). Mam Mgr. z Anglicka (medzinarodne pravo,politika a etika) (Mam si ho dat uznat na SR?). Viem dobre anglicky. Obstojne rusky. Ucim sa polsky. Nemam problem so slovenčinou. (Viem pisat lepsie a gramaticky spravne.. ;D) Pocas skoly som robila mnoho..inzerciu v realitke,ucila deti v skolke aj,upratovala,vo vyrobe,dispecing,v obchode/bufete, opatrovala dieta,doucujem momentalne aj a rj ziaka zs... Chcela by som si najst pracu na doma. Skusala som preklady tituliek. Textov. Pisat clanky. Vsetko slabo platene. Mam si nebodaj spravit inu skolu? Kurz? (Statnicu z jazyka?) Fakt nvm..Som zorganizovana,stredne flexibilna,mam rada jazyky,rozhovor,uprimnost,tiez troska sutazivosti.. ;D Pred detmi som sa venovala zdr. zivotnemu stylu ale tam sa nevidim.. Kamoska tak presla z ms na trenerku.. Citim,ze je cas premyslat,co potom a nieco preto aj spravit pocas casu doma. Aj tak len cumim kazdu chvilu na MK. ;D A citam tony knih...
Najdi si kouca(cku) a preber to s nimi. Co my ti tu na koni vymyslime, ked o tebe nic nevieme.
Za mna, dostuduj pravo, ked este budes doma a potom podla toho, co ta bavi.
musis sa rozhodnut, co ta bavi a yamerat sa na to najblizsie roky a rozvijat to.. a este k titulkam.. preklady titulkov, nie tituliek.. slovo titulka je slangove oznacenie titulnej strany casopisu.. 🙂
@ivangeline A prečo nerobíš právničku?
@ivangeline ja by som si na tvojom mieste dorobila právo pokial ťa to baví

Robila si toho veľa, ale zrejme nič dostatočne dlho, aby si na tom mohla stavať. Na druhej strane, čo sa týka vzdelania aj praxe, si zjavne aktívny a akčný človek, takže podľa mňa môžeš ísť robiť "čokoľvek" čo si povieš. Čiže nájdi si, čo by ťa bavilo. A keďže ešte budeš pár rokov doma, tak máš čas vycibriť sa v tej oblasti, či už vzdelaním, možno pridať ešte iný cudzí jazyk alebo dať do veľmi dobrej úrovne polštinu. Vôbec by som sa na tvojom mieste nefixovala na to, s čím skúsenosti už máš. Kľudne choď do niečoho, do čoho si doteraz nepichla.