Čo očakávať od práce telefonistky z domu?
Ahojte aké je to prosím pracovať ako telefonistka ( pasívna linka ) z domu? Píšu že vserko zaručenie online, 100% HO. Dostanem nejaky notebook, alebo iné pracovne pomôcky?
Pracovné pomôcky ako notebook a iné záleží od firmy. Osobne by som neodporúčala pracovať pre linku, ktorá neposkytne základné pracovné nástroje a to v tomto prípade je notebook, mobil, slúchadlá. Považujem to za štandard.
A čo sa týka práce - je to práca z domu, čo však neznamená, že si popri práci navaríš a obriadiš dieťa. Nemôžeš nedvihnúť alebo neskoro dvihnúť hovor, pretože dieťa plače alebo preto, že si vešala prádlo. Taktiež počas hovoru ti nemôže dieťa v pozadí niečo hovoriť, nedajbože plakať.
Pracovné pomôcky ako notebook a iné záleží od firmy. Osobne by som neodporúčala pracovať pre linku, ktorá neposkytne základné pracovné nástroje a to v tomto prípade je notebook, mobil, slúchadlá. Považujem to za štandard.
A čo sa týka práce - je to práca z domu, čo však neznamená, že si popri práci navaríš a obriadiš dieťa. Nemôžeš nedvihnúť alebo neskoro dvihnúť hovor, pretože dieťa plače alebo preto, že si vešala prádlo. Taktiež počas hovoru ti nemôže dieťa v pozadí niečo hovoriť, nedajbože plakať.
@melanta nemám deti
@anonym_autor z tohto linku nie je jasné, či sa pýtaš na pozíciu pre Konectu alebo na pozíciu z niektorých inzerátov, ktoré majú na webe. V každom prípade, je to otázka na nich. Všetko sa dozvieš, ak ťa zavolajú na pohovor. Na ňom ti zodpovedia všetky otázky, ktoré budeš mať. Zaujímaj sa o pracovné nástroje, ale aj školenia, či v zmluve budeš mať pasívnu linku aby si mala istotu, že neprejdeš na aktívnu (ak teda aktívnu nechceš, keďže tam musíš ponúkať a predávať). Pýtaj sa na voľné dni, ide o cz firmu, asi slovenské sviatky budeš pracovať, ak vtedy nie je sviatok aj v ČR.
Mali by ti poskytnut vsetko, co k vykonavaniu svojej prace potrebujes. Ak je to nejake call centrum, tak to veru nebude ziadna slava, nemala by som privelke ocakavania 🙈
Mali by ti poskytnut vsetko, co k vykonavaniu svojej prace potrebujes. Ak je to nejake call centrum, tak to veru nebude ziadna slava, nemala by som privelke ocakavania 🙈
@beata_ra nemám ani veľké očakávania, potrebujem prácu na doma a toto je asi jediná možnosť.
@anonym_autor Tak potom vyskusaj 🙂
@beata_ra nemám ani veľké očakávania, potrebujem prácu na doma a toto je asi jediná možnosť.
@anonym_autor prácu telefonistky ti dá veľa firiem, ktoré poskytujú podporu zákazníkom (email, chat, telefón), ak sa v danej oblasti dokážeš rýchlo zorientovať, máš výhodu do budúcnosti. Čo sa týka pomôcok, to záleží od danej firmy, je to veľmi rôzne. Ale v zásade by sa mali postarať o to aby si mala ako pracovať, takže napr. môžu ti požičať notebook a telefón, pokým budeš u nich pracovať. Keby od teba chceli aby si si notebook a telefón kúpila na vlastné náklady, to by mi bolo podozrivé.
Tak já pracujem pre viacere call centra,a PC,sluchadla ,telefon ,vsetko mám svoje.Mam 100%HO,ale Ked pracujem,musím sediet při PC.Smeny si plánujem sama,ako mi vyhovuje.Robim Pre české firmy,takže ak sú na SK sviatky ,normálně pracujem

Zalezi aka firma