icon

Čo predávať na sídlisku s malým priestorom?

rudikz8
30. júl 2024

ahojte. mám možnosť prenajat si malý priesto 21m2 v obchodnom dome, na malom sídlisku. V budove sú potraviny, číňan, krčma a záložňa.

cena za nájom je výborná ale stále neviem, čo by som tam mal predávať.
nemáte nejaké nápady?

zloženie obyvateľstva v okolitých domoch, mix, skôr starší 30+, celkovo 6 vežiakov

ďakujem

Strana
z3
1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
margotka17
6. aug 2024

Čo tak dobrý domáci chlebík od skvelej pekárne, ktorá by dodávala čerstvý chlieb a pečivo. U nás v meste to je a aj keď ťa predajňa má asi fakt len 20m štvorcových, držia sa. Možno k tomu pravý včelí med, čo je dnes vzácnosť.

vanilla17
6. aug 2024

Ja by som navrhovala predajňu čerstvého pečiva

oktobermimi
Autor odpoveď zmazal
petrusa87
7. aug 2024

Ak je tam vela psikov skus maly chovatelsky so zakladnymi vecami ale no neviem neni to jednoduchy biznis na zarobenie penazi alebo ak su tam deti tak hrackarstvo plus papiernictvo

heln
7. aug 2024

@rudikz8 taky rozlicny tovar by nemusel byt zly napad, s tymi chovatelskymi potrebami ako pise v komentari nado mnou. ja byvam na velkom sidlisku a ked chcem kupit hobliny a krmivo pre morca tak musim do mesta, aj ked hobliny niekedy maju v bile, a krmivo uz maju v malom tesku. mozno aj maso na barf, ale v tom sa treba trochu vyznat. sezonny tovar by nemusel byt zly, v lete lopty a nafukovacie kolesa, v zime klzaky a sanky.

vevebono
7. aug 2024

Hodinový hotel

kp7333
7. aug 2024

mix domace potreby/papiernictvo/hracky/drogeria

Strana
z3