icon

Čo robiť, keď ma nechcú prijať do práce?

14. feb 2024

Čo mám robiť, keď ma do žiadnej práce nechcú zobrať? Ani Kaufland ani Tesco, Lidl nič a to mám normálne ukončenú strednú školu tak aspoň do obchodov by ma mohli zobrať či nie??

Strana
z2
estellas
15. feb 2024

To ma mrzí, tak držím place. Ja si tiež teraz hľadám prácu. Ešte mi napadlo možno niekde ako pomocná sila do kuchyne alebo upratovanie.

autor
15. feb 2024

@estellas Tak držím palce 🙂. Dnes som sa hlásila do kuchyne ako pomocná sila a prekvapilo ma, že požadovali vodičský preukaz ktorý som si ešte neurobila :(. Upratovanie je tiež plné ale snáď sa niečo nájde 🙂.

gemerka17
15. feb 2024

A nad doplnením vzdelania si nerozmýšľala? Podľa viet nebudeš mať veľa rokov. Si treba uvedomiť, že pracovať budeš ešte veľmi dlho. Keď máš teraz problémy sa zamestnať, čo bude potom ?

autor
15. feb 2024

@gemerka17 Rozmýšľala. Neviem 🙂

gemerka17
15. feb 2024

Vieš dnes je už veľa vysokoškolákov a detto strednú školu má ukončený snáď úplne každý. Čiže máš dosť veľkú konkurenciu. No skus hľadať ďalej. Nie si ani ďaleko od BA, zameraj sa aj tam. Ak v hlavnom meste nezozenies prácu, tak treba študovať odbor kde sa uplatnis vzdy. Ono mat maturitu a bez nejakej specifickej praxe alebo skúsenosti nie je nič moc.

autor
15. feb 2024

@gemerka17 Máš pravdu 🙂. Ďakujem

candii
15. feb 2024

@sheila121 nie nepotrebuje. Robím v jednom a prišla som tam naozaj bez skúseností

Strana
z2