Čo robiť, keď ma nechcú prijať do práce?
Čo mám robiť, keď ma do žiadnej práce nechcú zobrať? Ani Kaufland ani Tesco, Lidl nič a to mám normálne ukončenú strednú školu tak aspoň do obchodov by ma mohli zobrať či nie??
@estellas Tak držím palce 🙂. Dnes som sa hlásila do kuchyne ako pomocná sila a prekvapilo ma, že požadovali vodičský preukaz ktorý som si ešte neurobila :(. Upratovanie je tiež plné ale snáď sa niečo nájde 🙂.
A nad doplnením vzdelania si nerozmýšľala? Podľa viet nebudeš mať veľa rokov. Si treba uvedomiť, že pracovať budeš ešte veľmi dlho. Keď máš teraz problémy sa zamestnať, čo bude potom ?
@gemerka17 Rozmýšľala. Neviem 🙂
Vieš dnes je už veľa vysokoškolákov a detto strednú školu má ukončený snáď úplne každý. Čiže máš dosť veľkú konkurenciu. No skus hľadať ďalej. Nie si ani ďaleko od BA, zameraj sa aj tam. Ak v hlavnom meste nezozenies prácu, tak treba študovať odbor kde sa uplatnis vzdy. Ono mat maturitu a bez nejakej specifickej praxe alebo skúsenosti nie je nič moc.
@gemerka17 Máš pravdu 🙂. Ďakujem

To ma mrzí, tak držím place. Ja si tiež teraz hľadám prácu. Ešte mi napadlo možno niekde ako pomocná sila do kuchyne alebo upratovanie.