icon

Čo s tým, keď sa mi veľmi páči kolega?

17. sep 2022

Ahojte. Nedavno som nastupila do prace. Velmi sa mi zapacil kolega. Je sice starsi (ja mam 23 on 47),obidvaja sme slobodni. Velmi ma pritahuje. Nehladam vazny vztah, staci sex. Sli by ste do toho? Ja som dlhsie uz bez sexu a uz dlho nevydrzim. Viem, ze je velky vekovy rozdiel, ale nejdem snim zit ani sa za neho vydavat. Staci ten sex. Ako mu to dat najavo? Rozpravame sa skoro kazdy den trochu ale len o takych beznych veciach. Nechcem hned nanho vybehnut, ze ho chcem, ani nechcem sa mu nejak ponukat aby nemal pocit, ze som lahka korist.

Strana
z2
liz_lemon
17. sep 2022

ty si uz sem o nom pisala, ze?

caroline_
17. sep 2022

Boze tieto komentare 😀😀😀😀 a co ze by jej mohol byt otec, ved ten chlap zas nie je taky strasne stary, moze vyzerat velmi dobre 😀 ci zenam su dovoleny len zajacikovia? Mna by na tomto celom odradzalo to zr je to kolega, nemusi to dobre vypalit, a v tom najlepsom pripade to bude dobry trapas, pripadne sa to moze v robote rozkriknut a mohlo by to byt neprijemne...iba ze by ti to bolo jedno keby o tu pracu prides a najdes si nieco ine, v tom pripade by som to asi skusila

caroline_
17. sep 2022

@casavina cim podla teba nema sebauctu?ze si dopraje sex?

caroline_
17. sep 2022

@mimikarol uplne suhlasim

casavina
17. sep 2022

@caroline_ píše že nechce byť ľahká korisť...zrejme asi z toho nemá taký fajn pocit že si ide užívať...ak myslíš že je úplná paráda sexovať kde s kým, tvoj názor ti neberiem... stále je odlišný od toho môjho 😉

casavina
17. sep 2022

@caroline_ a nech som akokoľvek staromódna u mňa sebaúcta je, že nesexujem s kade kým ale, najprv hľadám vzťah, kde sa spoznávame a ten sex je bonus..nie opačne...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
suve99
17. sep 2022

@zoro9836 kôli, no a som dočítala 🤣🤣🤣🤣

mpg
17. sep 2022

@casavina Práve to je na tom zaujímavé, že ešte ako taká mladá stretne v práci veľký počet pekných kolegov a ak si to predstavuje takto, že ak sa jej páči, tak bude na sex, tak neviem, neviem.

babulkomale
17. sep 2022

Fiha, normalne pozeram ake ste zrazu vsetky moralne autority 😂 vsetky panny do tridsiatky a s kolegom nikdyyyyyyy 🤦

casavina
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
17. sep 2022

Neviem, akych 50tnikov si predstavujete, ale hadam to nebude bezzuby Jožko s pupkom a bwz vlasov z hornej dolnej. 😃 ja som za svojej profesionalnej kariery stretla par takych, ze by sim si dala povedat

lalenka33
17. sep 2022

@mimi3008 ja mám skoro 33, môj má 46 a teda jeho rovesníkov ešte považujem za poriadnych chlapov, ktorí vyzerajú ako chlapi, všetko mladé čo teraz vidím vôkol seba je katastrofa, obtiahnuté nohavice nad členkami, legíny, na hlave kadejaké drdoly v gumičkách, brada ako Onur z tureckej telenovely. Ako mne je zle napríklad z takýchto chlapov. A pre mňa je fuj toto.

h2
18. sep 2022

@zoro9836 To vážne?! Toto píšeš práve ty?! (Komentár zo včera 11:28). Chlap, čo má o generáciu staršiu manželku?

h2
18. sep 2022

Ináč, smejem sa tu z komentárov, aký je 47 ročný chlap ujko, dedko a podobne. Áno, pre 23 ročnú je starý. Ale prečo by nemohol byť sexi? Bradley Cooper má 47. Hm? 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
18. sep 2022

47 ročný slobodný, to je dáke podozrivé 😁 nie je to dáky ťulpas?

h2
18. sep 2022

@zoro9836 Vôbec nechápem, čo píšeš. Keď mala tvoja žena toľko rokov, ako autorka, ty si mal 5 rokov.

h2
18. sep 2022

@ibrunova Ťulpas to bude určite, už len podľa toho, že ako 47 ročný zarába v tej istej firme rovnako, ako 23 ročná baba.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2