Čo s tým, keď sa mi veľmi páči kolega?
Ahojte. Nedavno som nastupila do prace. Velmi sa mi zapacil kolega. Je sice starsi (ja mam 23 on 47),obidvaja sme slobodni. Velmi ma pritahuje. Nehladam vazny vztah, staci sex. Sli by ste do toho? Ja som dlhsie uz bez sexu a uz dlho nevydrzim. Viem, ze je velky vekovy rozdiel, ale nejdem snim zit ani sa za neho vydavat. Staci ten sex. Ako mu to dat najavo? Rozpravame sa skoro kazdy den trochu ale len o takych beznych veciach. Nechcem hned nanho vybehnut, ze ho chcem, ani nechcem sa mu nejak ponukat aby nemal pocit, ze som lahka korist.
Boze tieto komentare 😀😀😀😀 a co ze by jej mohol byt otec, ved ten chlap zas nie je taky strasne stary, moze vyzerat velmi dobre 😀 ci zenam su dovoleny len zajacikovia? Mna by na tomto celom odradzalo to zr je to kolega, nemusi to dobre vypalit, a v tom najlepsom pripade to bude dobry trapas, pripadne sa to moze v robote rozkriknut a mohlo by to byt neprijemne...iba ze by ti to bolo jedno keby o tu pracu prides a najdes si nieco ine, v tom pripade by som to asi skusila
Fiha, normalne pozeram ake ste zrazu vsetky moralne autority 😂 vsetky panny do tridsiatky a s kolegom nikdyyyyyyy 🤦
Neviem, akych 50tnikov si predstavujete, ale hadam to nebude bezzuby Jožko s pupkom a bwz vlasov z hornej dolnej. 😃 ja som za svojej profesionalnej kariery stretla par takych, ze by sim si dala povedat
@mimi3008 ja mám skoro 33, môj má 46 a teda jeho rovesníkov ešte považujem za poriadnych chlapov, ktorí vyzerajú ako chlapi, všetko mladé čo teraz vidím vôkol seba je katastrofa, obtiahnuté nohavice nad členkami, legíny, na hlave kadejaké drdoly v gumičkách, brada ako Onur z tureckej telenovely. Ako mne je zle napríklad z takýchto chlapov. A pre mňa je fuj toto.
Ináč, smejem sa tu z komentárov, aký je 47 ročný chlap ujko, dedko a podobne. Áno, pre 23 ročnú je starý. Ale prečo by nemohol byť sexi? Bradley Cooper má 47. Hm? 😉
47 ročný slobodný, to je dáke podozrivé 😁 nie je to dáky ťulpas?

ty si uz sem o nom pisala, ze?