Čo si obliecť na posedenie do reštiky s kolegovcami?
Dobry den. Mam dilemu lebo dnes vecer mame posedenie v restike s kolegovcami a nasou riaditelkou a neviem co si obliect. Ci nejake saty mam dvojo. Jedne su vyhradne spolocenske su dlhe pod kolena s kvetinovym vzorom a opaskom ale pripadam si v nich staro. Druhe mam zlte na ramienka su kratsie a nosim ich iba vonku. Topanky mam len biele sandale a zabky. Tie sandale jedine ze by som si len dala ale k tymkvetinovym satam sa hofia len opatky a tie nemam. Prilozim aj obrazky. Za rady vopred dakujem.

môže byť 🙂 príjemnú zábavu
@zuzanka.zuzu dakujem
@majus454 Super, kočka si 🙂 Uži si to 🙂
@gabci_gabca vdaka
@majus454 ja by som práveže zvolila tie žlté šaty.. tie kvietkové sa mi k tebe nehodia resp sa mi vobec nepacia... a nechcem byt zla, ale pises ze nechces nikoho ohurit.. pravdu? Ani v jednych satach nikoho neohuris.. prepac.. pridu mi fádne a ty v nich tiež... nemyslela som to samozrejme v zlom
Ano suhlasim, ten styl je tak pre 50 rocnu pani. Ja mam 45 ale obliekam sa uplne inak, toto je pre mna styl takej usadlej pani. Tie topanky by som ozaj vratila kym sa da. Biele topanky na platforme, takmer ako ortopedicke. Ja by som si inak aj tak dala pekne rifle pripadne elegantne nohavice, top a sexy topanky na opatku.
Ach jaj tu je na vyber len menšie zlo a to sú tie kvetované nehnevaj sa ale také topánky nosia moje kolegyne čo majú okolo 60-ky
@lilyianka tie žlté vyzerajú strašne lacno úplná handra
@janulka1802 no tak tie kvietkove tiež sú o ničom... pre mňa menšie zlo tie žlté... ono zase autorka musela o akcii vedieť dopredu čiže sa mohla nachystať...kúpiť si na seba niečo pekne
@andy241 To neviem a pritom mladá žena... ja si myslím, že mám teda viac rokov ako zakladateľka a v šatníku rôzne kúsky či už šiat, sukien, topov , topánok aj na opatku niekoľko druhov i keď inam ako na nejakú špeciálnu príležitosť ich nenosim..
Možno je len problém v tom, že jej nevie niekto dobre poradiť prípadne jej povedať toto ti (ne)svedčí
@lilyianka ano suhlas, mozno jej chyba niekto kto by jej poradil, usmernil ju..tiez mame v kancelarii kolegynu ktora sa nevie obliect primerane svojej praci ale nevieme ako jej slusne povedat...zial tiez nema nikoho kto by jej poradil. Ale zas na druhej strane, ked uz sa chystam na nejaku akciu skocim do barsjakeho obchodu, nemusi byt ani drahy, a kupim suknu, bluzku a hotovo...
@janulka1802 ale tie zlte saty su podla mna celkom pekne..ale na stihnej opalenej babe..inak nie su zle
@kacenocka2 ja by som povedala ze nie... ja by som si ich neobliekla... a ked kukam jak sa tu navazaju do zeny kvoli satom... sak nech si kazdy nosi co chce...
@kacenocka2 no neviem či sú zrovna v móde, ale ak nie sú a oblečieš si ich a budeš v nich vyzerať dobre, možno inšpiruješ niekoho iného.
@kacenocka2 Pekné etno šatičky, retro a zároveň nadčasové. Veľmi pekný kúsok 🙂
@olive777 uz som rozmyslala ze ich takto upravim,ze nebudu take vyrazne
@misaelka aj nechcem navazanie,len prosim radu
@kacenocka2 Neupravuj, nahaj ich tak jak sú 😉
@kacenocka2 K tomu sandáliky na vysokej plnej podrážke hnedej farby by som dala...ak také máš...

Kvetovane, zle su priesvitne, moc kratke a nelichotia svojej postave