Čo uviesť ako dôvod neprijatia úradu práce?
co sa najcastejsie uvadza ako dovod na neprihatie do zamestnania pre urad prace
dakujem
Myslis na ponuku, ktoru ti poskytol urad prace?
@billy_jean napriklad.
alebo ked ja si idem dakam po peciatku
No ty si nechodis po peciatky. Chodis si hladat pracu. Ak pre teba nemaju poziciu, na ktoru by si mal/a kvalifikaciu a skusenosti, uvedu to do potvrdenia.
To sa nechodí po pečiatku, ale aby ti dali pracu
No ty si nechodis po peciatky. Chodis si hladat pracu. Ak pre teba nemaju poziciu, na ktoru by si mal/a kvalifikaciu a skusenosti, uvedu to do potvrdenia.
@billy_jean ja som sa na ine pytala. a ano pracu si hladam.
To sa nechodí po pečiatku, ale aby ti dali pracu
@bielasovicka chapem, to je vsetko v poriadku
Netreba chodiť pre pečiatku stačí poslať reakciu na ponuku práce, to si vytlačiť a doniesť na úrad alebo preposlať pracovníčke pod ktorú patríš.
Netreba chodiť pre pečiatku stačí poslať reakciu na ponuku práce, to si vytlačiť a doniesť na úrad alebo preposlať pracovníčke pod ktorú patríš.
@januska12323 posielam, ale uradnicka chce peciatku aj.
No asi preto aby vedela ze si tam naozaj bola aj reálne
No a aky davaju dovod ti zamestnavatelia, ze ta neprijimaju, ked ti daju peciatku?
Neaktuálna ponuka, nevyhovuje požiadavkám
ja viem ako to funguje... po rodinách sa rozhodia papieriky a známy zháňajú len pečiatky a dotyčný si tam potom dopisujú dôvody.... už som sa s tým veľa krát stretla nie v terajšej práci ale v predchádzajucej... avšak niektoré úrady si vyžadujú aj tel. čísla a overuju si či teda skutočne nemali záujem o uchádzača alebo si nájdu číslo na nete a kontaktujú danú firmu...
Ja som bola ešte dávno a krátko na úrade, ale vtedy mi stačili vytlačiť reakcie na ponuky na profesia.sk
Ja som bola ešte dávno a krátko na úrade, ale vtedy mi stačili vytlačiť reakcie na ponuky na profesia.sk
@sisska96 to posielam.
tak potom neviem. Asi som mala normálnu úradníčku, lebo nejak neriešila
tak potom neviem. Asi som mala normálnu úradníčku, lebo nejak neriešila
@sisska96 ved to sa cudujem
c) iné ... "prebieha výberové konanie".
PS: tá firma nemá žiadnu povinnosť informovať, aj keby jej volá nejaká úradníčka, odvolá sa na GDPR.
Keď ideš niekam len tak, pochybujem, že ti budú hneď núkať prácu, aspoň ja som sa s tým nikdy nestretla. Zvyčajne tam sami napíšu, že nemajú voľné pracovné miesto.
c) iné ... "prebieha výberové konanie".
PS: tá firma nemá žiadnu povinnosť informovať, aj keby jej volá nejaká úradníčka, odvolá sa na GDPR.
@konik777 to je co prosim na GDPR.
Všeobecné nariadenie o ochrane údajov (anglicky General Data Protection Regulation, skrátene GDPR), plným názvom Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679.
Úplne stačí dávať na úrad to, že si hľadáš prácu cez profesiu, worki,… vôbec nepotrebuješ mať pečiatky, môžeš to aj pani úradníčke povedať, že si svoju povinnosť plníš. Po pečiatky sa už nechodí -prežitok z čias bez internetu.
Úplne stačí dávať na úrad to, že si hľadáš prácu cez profesiu, worki,… vôbec nepotrebuješ mať pečiatky, môžeš to aj pani úradníčke povedať, že si svoju povinnosť plníš. Po pečiatky sa už nechodí -prežitok z čias bez internetu.
@denkabemommy ja mam daku premotivovanu a som tam mesiac :(((((
ini su tam pomaly roky nechapem, preco mna uhana
@denkabemommy Ahoj, to Worky je volakedajsie ISTP ( internetový sprievodca trhom práce) alebo davaju zase iné podpisovať a registrovať, tam bol aj životopis ?
@denkabemommy Ahoj, to Worky je volakedajsie ISTP ( internetový sprievodca trhom práce) alebo davaju zase iné podpisovať a registrovať, tam bol aj životopis ?
@konik777 áno, to je bývalé istp 🙂 neviem či sa tam treba registrovať alebo, či tam je životopis.
do toho ISTP volakedy normalne dali meno i heslo na urade, dokonca tam bolo prepojenie z ich databazou a boli tam natiahnute prace z toho formulara (ja som to zmazal a dal som si tam svoje, kedze oni tam dali niekedy nezmyselne profesie, keď napr. nevedeli najst Team Leader a pod.) ale vždy tam bolo menej ponúk ako na Profesii či Kariére.
do toho ISTP volakedy normalne dali meno i heslo na urade, dokonca tam bolo prepojenie z ich databazou a boli tam natiahnute prace z toho formulara (ja som to zmazal a dal som si tam svoje, kedze oni tam dali niekedy nezmyselne profesie, keď napr. nevedeli najst Team Leader a pod.) ale vždy tam bolo menej ponúk ako na Profesii či Kariére.
@konik777 Teraz tak funguje https://www.sluzbyzamestnanosti.gov.sk/ . Worki je už o ničom.
Asi áno, keď na celom Slovenku je iba 158 zamestnávateľov registrovaných na Worki ...
Nechápem, čo tam robia ponuky 800 EUR/mesiac, keď to je pod min. mzdu 816 €, asi staré neaktualizované ?!
ked is berieš tlačivo z up na potvrdenie tam sa ideš opýtať o prácu a máš tam dôvodo zamestnavateľ ma uviesť že prečo za A:Prijmam B.Neprimam a ak nie tak prečo dôvod.Ale žiaden zamestnavateľ nemusi uviesť dôvod.
ked is berieš tlačivo z up na potvrdenie tam sa ideš opýtať o prácu a máš tam dôvodo zamestnavateľ ma uviesť že prečo za A:Prijmam B.Neprimam a ak nie tak prečo dôvod.Ale žiaden zamestnavateľ nemusi uviesť dôvod.
@alickapusinka myslela som ze je to povinnost
nie nieje nemusi napísať nič hlavne je pečiatka a podpis.

Myslis na ponuku, ktoru ti poskytol urad prace?