Čo všetko potrebujem pri odchode z práce?
zdravim,
co vsetko si mam vypytat od sefa, ked odchadzam.
chapem ze si pridem po vyplatnu pasku aj vyplatu, dava mi hned aj zapoctovy list?
rocne vyuctovanie ziadam az vo Feb 2025 vsak?
este daco?
odchadzam s tazkym srdcom , sikana na pracovisku
@pribinak u nas je to o 10 ludoch este aj PN a OCR som si nosila sama do socialky.
Ak sa môžem opýtať,ako ťa šikanovali?😕
@lunalara neustale za chrbtom sledovali co robim, ohovarali rovnio predomnou smiali sa rovnou predo mnou som im bola na zabavu
Ach,smutne,co ti ľudia dokazu,len aby vyštvali človeka z práce 😔To sa im vsetko vráti.
Tiež som to zažila a dám ti radu na novom pracovisku kolegom neprezraď že si odišla pre šikanu .
A len Teba,alebo mali na muške aj inych?
Zapocet mozu/nemusia, niekde ho daju posledny den, inde ho vystavia az po skonceni prac.pomeru a poslu doporucene. Jedine co by som si osetrila je vratit všetky zverené veci voci podpisu (preberaci protokol). Prebratie vypovede mas potvrdene zamestnavatelom?
@lindus_esterka nemam nic vobec
@lunalara ano vystvali. kebyze je tam ini kolektiv urcite ostavam, praca ma bavila. :(
zalezi od zamestnavatela, ale slusnejsi ti poslu domov vsetko potrebne, doporucene po ukonceni pracovneho pomeru.
@egonsk dakujem no on je skupi minat na postovne. asi si preto asi osobne
Ak "nemas nic" tak na zaklade coho koncis? Vies, aby sa nestalo ze ty neprides do prace a firma ta vyhodi az na zaklade naslednych absenciek za ktore ti, okrem ineho, vykratia celu nevycerpanu dovolenku. Radim urychlene si tu vypoved nechať potvrdit alebo uzavrieť dohodu o skonceni.
Este k otazke ročného zúčtovania - ano, o to ziadas az buduci rok, potvrdenie o zarobku budu z akt. prace posielat az začiatkom 2025 ale daj si na to pozor, sice maju povinnost poslat to, ale az po lehote na ziadost o RZD, tak nech potom nemusis riešiť DP
@lindus_esterka ano ved dohodu ideme podpisat. nemam nic znamena ze tu nemam PC ani firemny telefon nic,.
@lunalara tak tam nie su ziadne medziluske vztahy vseobecne ale zlobu robi jedna osoba hlavne
A neskúšala si sa sťažovať na ľudských zdrojoch?

Nemusíš prísť ani po výplatnú pásku a výplatu. Veď to sa posiela, teda aspoň u nás v práci je všetko mailom