Čo zahrnúť do životopisu na vysokú školu psychológie?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, mám zaslať životopis na VŠ Psychológie, stačí obyčajný krátky výstižný? Čo všetko tam zahrnúť?
@taynee prijmacky
a kde sa hlasis?Ja som inak na zivotopis zabudla.
@taynee Vďaka 🙂
@taynee ak nemam soš z psychologickeho odboru, mam tam aj tak dať odborne predmety a podobne? pripadne práce kde som pracovala
@ktochytavzite nitra
A aj sa pripravujes?
@ktochytavzite ako myslíš?
@ktochytavzite ako sa pripravujes ty?
zatial niajko,dufame ze ma vezmu.Mas externu ci dennu formu?Ale mam
material tak ho zacnem citat cez April.
@ktochytavzite Dennu, odkial maš material?
kupila som si knihu.Ja to beriem tak 50:50,aky je zaujem u Vas?
@ktochytavzite no podala som si a uvidim, ked nevyjde skusim o rok ale to podam aj iné niekde
mam kontakt na zenu,ktora doucuje ale 280€ to posle materialy nvm ci by som to riskla,Ty by si skusila?
@ktochytavzite asi nie, mozno keby som uz na skole a vidim ze je to tazke a nejde mi to, inak takto na zaciatku podla mna hned doucovanie zbytocne
no ona skor vie pripravit tak ze skusky urobis.A myslis ze psychologia je tazka skola?vJa skor si myslim ze z tych lahsich,ci?
@ktochytavzite prijmacky v NR niesu myslim, a skusky no, neviem ja sk myslim ze je to jednoduchsie ako psychiater kedze ten musi mat medicinu, ale tiez to isto nie je najlahsi odbor, tak som pocula, a tiez je otazne preco je tolko malo psychologov? Ved ked prijmaju 40-50 ludi ročne v podstate, ako to ze je tak malo tych psychologov?
Jaj no ja v Trnave mam.Tam som si dala na cyrila a metoda a truni,a na obe beru tusim 100 a vraj sa hlasi cez 200 po telefonate.No ja mam aj NJ ale ten asi neotvoria pre nezaujem.
Tak pokial tam
nie je matematika snad sa to da naucit.
@ktochytavzite matematika tam trochu je ale myslim ze len nejake statistiky alebo co, v nr berú podla priemeru zo SŠ a podobne
a kolko sa hladi do Nitry?
@ktochytavzite netusim podla mna tiez dost, ale viem ze v bratislave najviac, nechapem preco nezvysia pocet prijatych, ked uz je tak malo tych psychologov…
do ba je ale tazsie sa dostat.Tak to drzim papce aby si sa dostala.
@ktochytavzite vďaka aj ja držim, pripadne skusim o rok 🙂 inak otazočka ešte, aky smer presne by si chcela? aku psychologiu? (vybera sa až po BC myslim - detský/školský, pracovný, forenzny psycholog….)
Ahoj asi vsetky naj forenzny ale mna dost zaujima tema detske zneuzivania,mozno tam niekedy s tymi detmi pracovat a edukovat ich preventivne.A ty?Ale ja si zasa nefandim😉Podla mna sa nedostanem ani.
@ktochytavzite neviem aj mna ta forenzna láka najviac, ale tiez si moc neverim do toho, no clovek zije len raz preco neskusit, ked sa nepodari da sa aj inak pomahat ludom 🙂 ak citis ze je to tvoje poslanie alebo by ta bavilo take nieco
Ta mna by to bavilo,len skor si myslim ze bude nazresk ale ako pises nevadi,ide sa dalej.