Dá sa zarábať s Farmasi popri materskej dovolenke?
Ahojte. Prosím, môžete mi niekto reálne napísať ,či sa popri materskej dá z Farmasi propagovaniu zarobiť či len prerobiť na objednaávaní si produktov,čo si budem furt objednávať ( aby som mohla fotiť alebo nahrávať nejaké videá o produkte)? 🤷
Je nejak určené,čo musím zdieľať,ako často - či je to všetko len na mne? Bola by som vďačná,keby ste mi to niektorá, čo ste vo farmasi, priblížila. Ďakujem ♥️
Kde to budeš propagovať a predávať? Väčšina ľudí je na to už alergických + nezarábaš z propagovania, ale predaja (je zlá doba, bude ešte horšie, nikto ti to kupovať nebude).
@anonym_autor Mám známu, ktorá s Farmasi začala počas MD a aj po nástupe do zamestnania pracuje s menovanou značkou.Sme však veľký kolektív,a tak jedna potrebuje krém na ruky, šampón,iný peknú vôňu...
@anonym_autor Mám známu, ktorá s Farmasi začala počas MD a aj po nástupe do zamestnania pracuje s menovanou značkou.Sme však veľký kolektív,a tak jedna potrebuje krém na ruky, šampón,iný peknú vôňu...
@viera012345 Vy nemate DM/Tetu/Fann?
Mňa do toho natiahla kamarátka. Zas mňa Farmasi super ale príliš často menia produkty, niečo mi vyslovene sadlo a zas 2 mesiace to už nevyrábali a toto sa mi stalo niekoľkokrát. Mne sa v podstate predávali ku koncu už len Cesnakové šampóny 😄
Nakoniec som s tým pracovala dlhšie ako ona, prestalo ju to baviť. Mňa časom tiež. Toto sa oplatí keď si registruješ pod seba ľudí ktorí s tým chcú robiť.
@anonym_autor no akurat dnes idem skusit prvy krat produkt z farmasi a to spiralu . Idem si pre to ku kocke ,ktora je na md .urcite ju to nezivi ,ale mozmo ma skor nejake hobby a zarobi si na sviju kozmetiku .no na ig mam kocku ,ktora ma licila na jednu akciu ,ta nerobi nic len farmasi plus sa snazi o nejaky kontent na ig . Na oko si zije celkom slusne ,neviem ako je to v skutoc osti .a do tretice byvala spoluziacka chodi kazdy rok na tie ich stretka do istanbulu , predava produkty , na mete sa stiahla ,uz skor jej kamosky pisu ak nieco chcu .ma to tiez ako svoje hobby popri klasickej praci , hoci zo zaciatku to vyzeralo ,ze robi len to .
Zhrniem to , nezbohatla ani jedna . A dolezite je medzi akymi ludmi sa hybes ,ak si oblubena v kolektive a mas mnozstvo kamosiek ,mas potencial ,ze si niektora nieco kupi . Vo vseobecnosti na farmasi som nepocula nikdy nic zle ,takze ich vyrobky asi nebudi najhorsie . Nevyskusas ,nevies .ale za mna necakaj ,ze ta to bude zivit ,ci ti to zaplati hypo .urcite nie minimalne prvy rok . A ak si na md ,izolovana od priateliek ,pripadne vrchol tvojej socializacie je modry konik ,tak by som do toho nesla za ucelom zisku
@viera012345 Vy nemate DM/Tetu/Fann?
@anonym_f68deb Máme.Ako súvisí Vaša otázka s mojou odpoveďou autorke?
to ako fakt môže mať niekto ako hobby predávanie kozmetiky?
to ako fakt môže mať niekto ako hobby predávanie kozmetiky?
@belllinka 😂 podla gustu ... 😂
Ja som antitalent na kupovanie ,neznasam doslova behanie po obchodoch .nemam rada tony kozmetiky .mam rada minimalizmus aj v kozmetickych pripravkoch .ale poznam x zien ,ktore chytaju orgazmus uz len pri listovani avon katalogu . Takze ano , su zeny ,ktore to maju ako hobby ,ci nieco co im na md narusa rutinu .
Moja skusenosť. Zacala som s farmasi robit 5 rokov dozadu. Produkty vyborne aj dobre sadli viacerym ludom. Objednavala som každy vikend, ale ze by som na to zarobila sa neda povedat. Farmasi sa za posledny 1-2 roky riadne padol dole. Skoro všetky "prijatelne produkty" pre bežnych ludí zrusili, v akcii su stale dookola tie iste veci a asi len 5 druhov. Farmasi vyhlasuje, že sa chce stat profesionalnou kozmetickou spoločnostou. Pre bežných ludí je to uz uplne o ničom. A aby som pre zakaznicku 2-3 mesiace čakala na naskladnenie 1 produktu? Celé zle 🤨 Takže ak nie si slávna influencerka a nemáš obrovsku zakladnu sledovatelov, sa ti to neoplatí.

Toto je este lepsie, ako otazka, ci nevieme o nejakom home office popri materskej...