Darček pre šéfku na rozlúčku
Doniesli by ste nejaký darček šefke na posledný deň? Ja ju mám veľmi rada mali sme spolu super kamarátsky vzťah ale za mesiac končím ( sťahujem sa našla som si novú prácu bližšie) a tak ma zaujíma čo by bolo také vhodné jej dať. Čokolada s bonboniéra mi príde fajn ale také obyčajné nič moc. Chcem ju nejako milo prekvapiť ona mi vždy dávala nejaké malé darčeky napr na meniny alebo aj na Mikuláša mi dokonca doniesla😀. Nemáte nejaké nápady?
Kvety a nejaká luxusná coko.
Podla toho,co ma rada. Ale kvetmi nic nepokazis
Kvety su univerzálny darček,to poteší asi každého kľudne aj v peknom črepníku napríklad,nie kyticu,to vydrží dlhšie. A nejaku "luxusnejšiu"bonboniéru alebo čokoládu.
Ja keď som odchádzala,dala som šéfke (doktorke na ambulancii"fľašu červeneho vína s nápisom"skvelá šéfka ",anturiu v črepníku a sklenú dózu s fajn kávou
niečo na spôsob"handmade".originálne len od teba.keď som ja odchádzala,bolo to veeeľmi dávno,na materskú som dostala od kolegýň bábiku v kroji a od najlepšej kamošky vlastnoručne upečený chlieb vo forme srdca,s mašľou a cumlíkom.bolo to milé.

Med, medovnikove srdce s nejakým osobným nápisom, čaje, medovina...