Dlhý a krátky týždeň
Baby, ako to mate v praci, ktore robite dlhy a kratky tyzden, ked ide kolegyna na dovolenku alebo ochorie? Musite ist do prace ked ochorie? Alebo tahate aj 2 tyzdne v kuse? Neviem si to uplne predstavit. Vdaka
Ja som teraz skúsila novú prácu na krátky a dlhy týždeň, a taktiež musím teraz ťahať za kolegyňu čiže uvažujem či ostať, nevyhovuje mi to vôbec nakoľko nemám čas na nič lebo som stále v práci…..
Robim dlhy- kratky tyzden. Snazim sa ja, ako aj kolegyne nevypadavat lebo nema kto zastupit a potom musime za seba tahat. Ak sa da pride na pomoc zastup ale to vacsinou nie je mozne... takze jedine riesenie je tahat za seba/ povymienat si zmeny. Ale nastastie nie sme casto chore, takze sa to da.
Ako kde, niekde musia tahat a niekde maju na to brigadnikov.
Keď som tak robila, tak počas choroby sme sa zastupovali, ale tak aby sme nerobili viac ako 3 dní za sebou, mali sme aj zoskoky z iných pobociek alebo tam bola len jedna z nás nie obe
Vela firiem ma "zaskakovacov" ktori robia ked ma niekto dovolenku alebo PN

Ja som robila krátky dlhý týždeň. Síce už cca 7 rokov do zadu ale bolo to tak že ked vypadla tak som šla namiesto nej a tahala potom aj svoje . Bol február kedy bola chorá a ja som ťahala 27 dní vkuse . ( 16-17h denne )