icon

Do práce po roku na rodičovskej. Je to skoro?

queeeen
22. feb 2017

Ahojte, chcela by som vediet od mamiciek co isli do prace ked dietatko dovrsilo rok.. je to skoro ? Alebo je to v pohode ? Ja nad tym uvazujem ale rodina pozera namna ako na krkavciu matku 😅🙄 mam len jedneho syna momentlane ma 7.5 mesiaca a je dost cickos odmieta mi stravu a len prso ale to nebude trvat vecne (dufam) 😅 tak tie co mate skusenosti, napiste 🙂 ako ste to zvladali vy a aj dieta?

Strana
z5
gabika53
28. feb 2017

@queeeen to musíš len ty a rodinka vedieť..napr ja som šla (volali ma s tým, že už potom nemusím) po 2 rokoch..dcérka bola strašne nezrelá, naviazaná na mňa..začala sa od plaču pocikávať a zle spávať..keď som ju dala do škôlky, vracávala tam..psychika..tak sme s prácou skončili, nariadila to psychologička..ale na druhej strane sú detičky, ktoré sú veľmi spoločenské a nevadí im zmena prostredia ani v skorom veku..v každom prípade sa neriaď žiadnymi radami od druhých, sama najlepšie vieš a poznáš si svoje dieťa❤
želám správne rozhodnutie a celej rodinke všetko dobré😘

sticker
alex666
28. feb 2017

Na adresu ľudí, čo hovoria, že ísť do práce po roku je skoro - myslíte, že v minulosti to bolo inak? Za komančov bolo bežné, že žen yišli do práce hneď po materskej, čiže po 6.mesiacoch. To je prípad mojej tety, tá nosila svoju 5mesačnú dcéru do jaslí a moja mama so mnou bola doma tiež iba asi 10 mesiacov. Tak neviem, kde tí ľudia berú, že musíš byť 3 roky doma...

mius.brcko
1. mar 2017

@alex666 nie "musis", ale "mozes" - v robote ti to akceptuju az tri roky, ze si doma s dietatom a je uzasne, ked to vyuzijes.. len nie vzdy to financna, alebo ina situacia dovoli..

Strana
z5