ked ti idu robit korunku daju ti docasne zuby, mne tak dali na predne obrusene zuby kym nedosiel original korunky
docasne zuby dava lekar hadam uz na kazdej klinike
docasne zuby dava lekar hadam uz na kazdej klinike
@kacena4
@anonym_fb7ae4 ano ale ten docasny zub stoji 100 eur. Idu mi robit 4 ks
a tieto z temu si ako chces nasadit na obrusene? ved to mozes zlomit
ked ti idu robit korunku daju ti docasne zuby, mne tak dali na predne obrusene zuby kym nedosiel original korunky
@kacena4 a zubar ma od tych docasnych odhovaral. Ze ci chcem 400 eur vyhodit zbytocne.
a tieto z temu si ako chces nasadit na obrusene? ved to mozes zlomit
@anonym_fb7ae4 ved to netusim. Zato sa tu pytam
@kacena4 a kolko to stalo?
Ja som za 6ks pred 3.rokmi platila 100€ spolu. Tolko, co pytaju od teba, by som nedala.
Ja som za 6ks pred 3.rokmi platila 100€ spolu. Tolko, co pytaju od teba, by som nedala.
@oli18 no ved zato hladam ine riesenia. 400 eur za zuby na 2 tyzdne je extrem
@anonym_autor Veru ja som si tým prešla ako mladá kočka a musela si dať urobiť rýchlo. Stalo to kopec peňazí na ten čas a pamätám bila to smrť chodiť 2 týždne ako bosorka.Mne už vredy robil prvý mostík.
@anonym_autor je to riadna palka,ale neblazni, kupit si za euro zuby na temu ;D aj by som sa bala,ci sa vobec dozijem dalsueho dna, toto si dat do ust. Bohvie, co za rakovinotvorne latky v tom sú
@oli18 no ved zato hladam ine riesenia. 400 eur za zuby na 2 tyzdne je extrem
@anonym_autor ja idem tiež o týždeň brusit 2 zuby a 2 mi chýbajú ( horná 2 a horná 4-mám vytrhnuté) Na hornej 2 mám dočasne živicovy zub-urobený hneď na druhý deň po vytrhnuti.Ani má nenapadlo, že by som bola po obrúsením až 2 týždne bez zubov🙀 ja si beriem z prace dovolenku ( nemame narok na paragraf-súkromník) a ja predpokladám, že na další deň mi nasadia náhradné zuby.Co som sa informovala na inej klinike, tak dávajú hneď náhradu na ten zbrúsený zub-20eur, ale tam kde chyba zub, tak nič..inak, ja mám tu ‘vecicku’ doma.Muz mi to objednal predtym ako som si dala vytrhnúť hornú 2..ale ja som si dala ten živicovy za 120 eur-dočasne.Takze somto neskúšala aj keď mi chyba dosť zubov.
@kacena4 a zubar ma od tych docasnych odhovaral. Ze ci chcem 400 eur vyhodit zbytocne.
@anonym_autor to je dobrý somár, s tým som sa veru ešte nestretla. Kto uz dnes bude dobrovoľne chodit dva týždne bez zubov? Moja zubárka má dočasky zarátané už v cene korunky a vobec to nie je také drahé. Skutočne má takú cenu v cenníku? Lebo mne to skôr príde, že ťa chcel len odradiť.

Ako si ich namontuješ prosím ?