DOPLŇUJÚCE PEDAGOGICKÉ ŠTÚDIUM UKF NITRA.
Ahojte, je tu niekto kto absolvoval toto studium? Ak ano, viete ma zorientovat ako cca vyzeral rozvrh jeho prezencna cast? Neviem si odvodit z toho co maju online tu casovu narocnost... Ci jedna sobota v mesiaci, ci cely vikend v mesiaci, ci kazda druha sobota...
Vopred dakujem za infos ak ma niekto priamu skusenost s tymto studiom budem vdacna. Zo studijneho mi nateraz neodpisali.
@mariet24 dakujem pekne. uz mi odpisala aj panu zo studijneho. poslala mi tabulku s rozvrhom. ak t ospravne chapem tak cca kazdu druhu sobotu (7sobot do vianoc) prosim ta a dala by si mi nejaku spatnu vazbu ako sa ti to tam pacilo ako hodnotis priebeh tohto vzdelavania ci sa ti to oplatilo karierne atd. dakujem pekne vopred
@juliet86 Ahoj, ďakujem za odpoveď. Neviem aké staré deti máš, ani či ti má kto s nimi pomôcť počas víkendov, keďže budeš mimo domu významnú časť víkendov + treba rátať s nejakým časom na prípravu, cez skúškové na učenie a aj to cestovanie, i keď nie je to taká diaľka, aby sa to nedalo zvládnuť (ja som mala 3 malé deti a z Nitry do BA som cestovala často, keďže som študovala na UK (denné štúdium, prvé dva roky štúdia sme bývali s mužom na manželákoch v Mlynskej doline, on študoval na FEI STU, tiež denné štúdium, ale potom sme sa vrátili späť do Nitry do vlastného bytu, lebo intrák bol predsa len intrák, aj keď sme tam zažili super študentské roky). Možno zvážiť aj to, či doplňujúce štúdium budeš v blízkej dobe potrebovať ( na získanie prac.miesta, na lepšie uplatnenie v praxi, pre črtajúcu sa prac.pozíciu....) alebo je to len niečo do zálohy, možno potenciálne využiteľné v budúcnosti, resp. niečo čo ti má rozšíriť obzory a pod. Každopádne držím palce, nech sa rozhodneš čo najlepšie pre seba a svoju rodinku.
@mariet24 ahoj prosim ťa tiež sa idem prihlasit, len sa chcem spýtať či si sa nemusela nejak extra bifliť, bol aj niekto čo to nedal? Ďakujem
@jasomtusom ahoj, vôbec nie v porovnaní s denným sa mi to zdalo ľahšie, skúšky som mala na prvýkrát vždy porobené, samozrejme bolo sa treba naučiť ale v pohode to bolo. Akurát na štátnice som sa potom viac učila ale tiež boli v pohode, čo som si myslela jeden okruh že to mi za tú odpoveď určite nedajú tak som mala C
@mariet24 ďakujem krasne, tak snad popri dcerke a robote to zvladnem aj ja. prosim nahodou nejake skripta alebo poznamky mi neviete posunut?
@jasomtusom to už žiaľ nemám, ja som končila pred piatimi rokmi
@mariet24 ďakujem aj tak 🙂
@jasomtusom dobrý deň, dávali ste prihlášku na DPŠ do Nitry? Ďakujem
@nikaveron77 ja som si tiež dala prihlášku na Dpš do Nr 🙂
@eliskazara super a vzali Vás?
@nikaveron77 áno vzali
@nikaveron77 @eliskazara @jasomtusom nastupujete na DPS NR od septembra? Ja áno, už som uhradila prvý semester. Odkiaľ budete dochádzať? Ja z KN.
@beatka86 aj ja idem na dps do Nr kludne napiste
@eliskazara aj mna vzali kludne napiste
Ahojte, chcem sa spytat, prihlaska na DPS je uz neskoro podat, vsak, dalo sa prihlasit len do konca juna, ak som spravne nasla informaciu? Vdaka za odpovede!
Ahojte, chcem sa spýtať, či je ťažké sa dostať na DPS do Nr? Vela sa tam hlási?
Este by som sa spýtala ak je tu niekto kto teraz niekedy koncil, či je stúdium ťažké. Píše sa tam veľa prác?
@beatka86 ahoj prosím ťa, chcem sa spýťať či si si spravila nakoniec to DPS v Nitre. Studovalo sa prezencne? alebo bolo aj nieco online prosim? Dalo sa to zvladnut lahko? Alebo makacka riadna? Dakujem ti, ahoj
@slamkasalamka Ahoj. Prvý ročník som dokončila a potom som prestúpila do Bratislavy a tam som dokončila DPŠ. Pre mňa bola Nitra Dpš ťažká. Vyžadovali veľa seminárnej prace a skúška, kde bolo veľa aj ústnych. Ak si sa z nejakého dôvodu nevedela zúčastniť prednášky ešte dali doplusu prácu urobiť. Na DPŠ to bolo moc. Online nič, všetko prezenčne. Každá sobota zabita v NR celý deň, od rana do večera. Teraz robím rozširujúce predprimárnej pedagogiky, tiež zabijak a teda mám čo robiť ale dotiahnem nakoľko pracujem v tej sfére a chcem ukončiť školu.
@beatka86 dakujem ti, myslela som si :( dps predprimarnu uz tiez robis v BA, ano?
@slamkasalamka rozširujúce robím v Ružomberku. Máme blokové prednášky. 1 týždeň v zimnom a 1 týždeň v letnom som tam a potom chodím len na skúšky. No tiež to nie je jednoduché a veľké odopieranie si vecí kvôli štúdiu.
@beatka86 este mi napadlo, prosim, pri DPS ucitel- bola povinna prax na strednej skole? Ako dlho?

@juliet86 Ja som skoncila pred 3 rokmi a pocas semestra to bola takmer kazda sobota, niekedy piatok. Casovo od rana cca 8 do nejakej 14-15 ak si dobre spominam