icon

Dostane učiteľ v súkromnej materskej škole 800 eur v júni?

2. feb 2025

Ahojte, dostane 800eur v júni aj učiteľka v súkromnej MŠ,kt.je v sieti škôl?

januska12323
2. feb 2025

To je nejaký nový príspevok?

autor
2. feb 2025

@januska12323 jednorazovy

lienka.7
2. feb 2025

@autorka podľa mňa nie, keďže je to len pre štátny, resp.verejny sektor. A pochybujem, že súkromnik ti to dá "zo svojho"

andrejka2424
2. feb 2025

@lienka.7 Je to už vôbec naisto schválené? Niečo som čítala,že samosprávy na to nemajù prostriedky.

sasa1310
2. feb 2025

nie, keďže kolektívna zmluva vyššieho stupňa pre verejnú a štátnu správu nie je podpísaná. Keď ste si už prečítali niečo o 800 eur, tak treba čítať aj ďalej

lienka.7
2. feb 2025

@andrejka2424 nemám šajnu, len som jej odpovedala, že súkromnik určite nič nevyplatí, keďže pre neho to nie je záväzné.

januska12323
2. feb 2025

Zas majú samosprávy platiť, no tak to dúfam ani neprejde.

ysseba
2. feb 2025

Patrí súkromná škôlka do štátnej správy? Nie. A do verejného sektora? Nie. Takže nie, tento jednorázový príspevok sa súkromného sektora netýka. A mimochodom, táto kolektívna zmluva vyššieho stupňa kde to má byť ešte nie je ani podpísaná...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mateson2004
2. feb 2025

@1ryba môžeš dať nejaký odkaz , kde je uvedené čo píšeš?

lienka.7
2. feb 2025

@1ryba ale tych 7% sa tyka iba vylucne učiteľov, nie?

ysseba
2. feb 2025

@1ryba odbory ju urcite neodmietli 🤣 vies co su to odbory? Zastupuju zamestnancov. ved odbory za to bojuju v zaujme zamestnancov. Ci myslis, ze stat a samospravy dobrovolne chcu dat 800€ a odbory, zastupcovia zamestnancov, povedali nie? 🤭 a ani minister nema problem vyplatit to statnym zamestnancom. Problem maju samospravy, ktore nemaju peniaze na vyplatenie svojich zamestnancov vo verejnom zaujme 🤷🏼‍♀️ ale kedze je to kolektivna zmluva vyssieho stupna pre statnych aj verejnych zamestnancov, tak sa musia dohodnut spolocne.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
sany101
1. mar 2025

Nie nedostane. Tento príspevok sa týka len štátnych zamenstnancov a zamestnancov vo verejnom záujme. Súkromný sektor nieje touto dohodou viazaný.

ika057
6. mar 2025

A čo matky učiteľky na materskej?