Dostanem na Profesia Days pečiatku na potvrdenie o hľadaní práce?
Ahojte,
mate niekto skusenost, ci mozem dostat potvrdenie o hladani prace na dni profesie? chystam sa tam zajtra, hladam si novu pracu a potrebujem pečiatku pre UP, dakujem
ok, dakujem za odpoved, da mi muz z firmy
Však pečiatky sa už nezbierajú, aj keď tlačilo ešte dávajú, pošleš pracovníčke na upsvar email -screenshot, ktorým si reagovala na pracovnú ponuku 🙂.
Však pečiatky sa už nezbierajú, aj keď tlačilo ešte dávajú, pošleš pracovníčke na upsvar email -screenshot, ktorým si reagovala na pracovnú ponuku 🙂.
@anonym_5fac73 mozem aj tak, mam cas a idem sa tam pozriet, tak som myslela, ze tym padom by som sa mohla niekde opytat, len mi to bolo blbe 😏
a kde su? to ta poslali z uradu prace?
Nie na Profesia days ako vystavovatelia peciatky nenosime a tam nie je priestor rozdavat peciatky. Zaujemcovia o pracu nechaju svoje CV, poslu CV na email, ktory im dame a nasledne tym sa preukazu na UP.
Nemusis dat peciatku, stačí vypisat ten papier. Napr tam bude Orange, das im zivotopis a poprosis im len o podpísanie tvojho potvrdenia, že si sa uchádzala o prácu (dala zivotopis)
Veľa bežných firiem ani peciatku už nemá, keď sa dnes rieši všetko elektronicky.
@anonym_589858 určite ju tam neposlali z úradu práce, úrad práce posiela na svoje akcie. Aktuálne sú profesidays v Košiciach, včera a dnes od 10 do 18.
@anonym_589858 určite ju tam neposlali z úradu práce, úrad práce posiela na svoje akcie. Aktuálne sú profesidays v Košiciach, včera a dnes od 10 do 18.
@melanta aha kosice, uz chapem. ja som iny kraj, preto som sa zlakla. dakujem ti.
@anonym_589858 nie neposlali, sama som sa rozhodla, KE
Nie na Profesia days ako vystavovatelia peciatky nenosime a tam nie je priestor rozdavat peciatky. Zaujemcovia o pracu nechaju svoje CV, poslu CV na email, ktory im dame a nasledne tym sa preukazu na UP.
@billy_jean dakujem
@anonym_589858 nie neposlali, sama som sa rozhodla, KE
@anonym_autor v Bratislave nebolo take.
uz som bola, ale neboli tam pozicie pre bezne zeny

@anonym_autor nie