icon

Dostávate v práci vianočné bonusy/odmeny?

mirkasmile
24. dec 2021

Môj manžel okrem 13-14 platu - poukážky do Tesca, batoh, víno, oriešky, čokoláda, dezert...
Moji rodičia šálku, čaj, čokoládu.
Iní dostávajú peniaze, alebo proste niečo.
No je tu aj niekto, čo nedostane ale že absolútne nič?

Strana
z2
peter0123
25. dec 2021

10e poukážku do kaufu🙁

henriettv
25. dec 2021

@mirkasmile áno, ja pracujem ako sestra na ambulancií, síce len druhé Vianoce ale nedostala som nič, ani minulý rok ani tento rok, žiadny 13 ani 14 plat, žiadna odmena, žiadne poďakovanie, žiadna čokoláda, žiadny darček proste nič 😂 utešuje ma len to že za 2 mesiace odchádzam na materskú

derdia
25. dec 2021

@viestta 😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️smeny na vyse to je pecka😂ale ak si sestra tak teraz si aspon prilepsis😂😂😂

derdia
25. dec 2021

@mirkasmile ahoj ja som dostala teraz 100 eur na kartu edenred a este asi 100 eur akoze premie. Vdakabohu aj za to. Plus turisticku tasku😂😂😂😊👍ale matovic mi da odmenu 350 eur takze to je super. Inak nic. Trinasty plat nic. Nezasluzime si...asi.

viestta
Odpoveď bola odstránená
luccija
25. dec 2021

@lusyyy36 niekoho chcel podporiť v tej pekárni🙂

luccija
25. dec 2021

@mirkasmile muž dostáva každý rok poukážky do obchodov v hodnote 60 eur a jedny tie komunistické salonky na to čím sa firma zaoberá, pandémiou len získali tržby a zákazníkov je to smiešne.Od dodávateľov dostal fľaše, med, klobásky...ja som dostala v práci linecké koláčiky a vino

gondyo
25. dec 2021

Nič...

weronika171717
25. dec 2021

Mne len teraz konci skúšobná doba a teda sefino ma prekvapil. Dostala som odmenu na účet, odmenu ešte osobne, poukazku a darček. ♥️ Je mi ľúto, že ty to nemáš v práci rovnaké. Veľa zamestnávateľov si nevie vážiť zamestnancov. 😔

sense
25. dec 2021

Tento rok nic, ze treba setrit , minuly darcekovy kos.... 13 plat mane kazdy rok

ronny311
25. dec 2021

Tak sa pripojím k téme...my sme mali odmeny 150 eur, plus taký malý darcekovy košík sladkosti. V januári by sme mali mať tých sľubovaných 350 eur, plus zvýšenie platu o 50€ v hrubom.

lusyyy36
25. dec 2021

@luccija no asi....a to žijem v zahraničí....vždy sme dostali v bývalej firme pekne darčeky a teraz toto

c_est_la_vie
25. dec 2021

Ja som mala posledny rok pred md 500 eur v cistom ako bonus. Ale bolo z toho velke halo, kedze to nebolo kazdemu, iba pre cca naj 15% zamestnancov firmy. Potesilo, ale napr. jedna kolegyna sa potom mesiac na mna oduvala kvoli tomu 😀. Inak vianocny vecierok a mensi balicek.
V predchadzajucej firme odmeny podla zasluh od 0 do 1000 brutto, dochadzkovy bonus a luxusny vecierok v roznych metropolach v Europe ( kazdy rok sa striedali).
Muz je szco a jeho najvacsi klient mu vyplatil 1500 eur navyse. Prijemne prekvapilo.

alenka24482
26. dec 2021

@mirkasmile ja pracujem v jednote a okrem 10tich drevených koliecok na stromček nič a to tam ja pracujem 4r a ostane omnoho viac a ani oni nič. Hamba im.

maris5
26. dec 2021

Nedostvame nic, ale za to mame nove logo za niekolko stovak tisic. Takze mame byt happy.

beata79
27. dec 2021

@mirkasmile manžel nič, robí v Arrive , ani cent nedali a robí presne 20rokov , je vodič autobusu

desore
27. dec 2021

@mirkasmile Absolutne nic uz niekolko rokov. 🤨

marca12
31. dec 2021

@mirkasmile mam pracu,kde sme plateni od vykonu,takze preto si asi vedenie mysli,ze nepotrebujeme odmeny 🤣 ale zase zarobim pocas roka celkom fajn. V byvalej praci cely rok slaba vyplata,ale odmeny 2x rocne dvojnasobok bezneho platu.

Strana
z2