icon

Existuje brigáda pre ženy ako varenie či upratovanie u mužov?

15. apr 2025

Žienky, taká malá úvaha. Nakoľko som už dlho doma s drobcom neustále všetko v hlave rozoberám do detailu. Už mi z toho prepína. No nedá mi spať jedna vec. Muž pracuje v predajni s nábytkom. Nakoľko chodia nakupovať ženy osamelé, rozvedené, staršie a podobne..často sa stane, že nábytok im nema kto poskladať. Tak si dohodne akoby taký kšeft popri práci, že im ho príde namontovať vo svojom voľne. Občas sa stane, že ženy mu volajú alebo píšu aj neskoro večer napr po 20hodine na jeho súkromný mobil. Ja popravde ani neviem za koľko im chodí nábytok skladať. Nejako to finančné prilepšenie nepociťujem. Často je na mobile, keď sa vzdialim. Je pravda, že je pozorný a podobne. Nedáva mi pocíti, že by som mala žiarliť. Ale predsa mi to vŕta hlavou. Keď je celý deň sám so ženou na jej byte a skladá jej nábytok.
A tak ma napadlo, že keď muži majú takéto príležitosti. Existuje niečo také aj pre ženy? Žeby dáky slobodní opustení muži potrebovali navariť, vyupratovat byt a podobne? Kde také ponuky hľadať, seriózne. Bez žiadnych sexuálnych ponúk.. mne jeden nadržanec doma stačí.

Strana
z2
doriiis
15. apr 2025

A načo hľadáš takého muža? Chces byť ako tvoj manžel?
Nuž nie je to bežné správanie zadaného chlapa.Nebudeme si klamat

kikuska63
15. apr 2025

Načo si robiť naprieky ? Vysvetli mu to normálne, že ti vadí keď mu vypisujú večer. A uvidíš ako zareaguje
Tiež ako komentár vyššie si myslím, že to správanie nie je ok. Jediné OK je, že si chce prilepšiť

viestta
15. apr 2025

Ale jasne, ze exisuju. Mala som kolegu, ktoremu chodila pani raz za tyden zehlit a upratovat, 4x v roku mu spravila velke upratovanie vratane okien. Ale myslim si, ze tym, ze vyvolas pocit konkurencie u svojho muza vas (tvoj) problem to nevyriesi.

autor
15. apr 2025

@viestta áno mas pravdu, len mu chcem nastaviť také akoby zrkadlo. Aby sa uvedomil. Mne sa jeho brigády nepáčia. Veru...

januska12323
15. apr 2025

Robíš si srandu alebo si len naivná?

ukgirls
15. apr 2025

v zahranici je to bezne ..na sk nie- tam maju muzi mamicky 😀 kazdopadne toto nieje riesenie vasho problemu ..

viestta
15. apr 2025

Vsak zaklad dobreho vztahu je komnkacia, treba si to vydiskutovat. Skor ako vas ta nedovera zozerie

autor
15. apr 2025

@ukgirls áno áno máš pravdu. Tu na Slovensku muži majú na to mamičky 😂 no ja každopádne neviem ako nás problém riešiť som zúfalá. Už som premýšľala na čas od neho odísť. Och 😢

kikuska63
15. apr 2025

Nehľadaj si upratovanie kde býva čisto muž, nájdi si kľudne rodinu. Povedz keď sa ťa bude pýtať ako bolo, že super muž mal home office, že si mala aspoň s kým pokecať. Bude to tiež podľa môjho názoru pod úroveň, ale menej ako keby vyslovene hľadáš muža len na to, aby si mu ukázala aké to je. Ale skús to najskôr riešiť rozhovorom.

zuzanita1609
15. apr 2025

Akože,pani, dáma, slečna,mamina mu večer napíše,že či by nemal čas vo voľnom čase prísť jej zložiť ten nábytok, ktorý kúpila?Chápem to dobre? 🤭

martul
15. apr 2025

Tak ja neviem, namiesto toho, aby si mu povedala, že sa ti to nepáči /aj keď si myslím že bezdôvodne/ tak radšej mu budeš robiť naprieky?
Toto robia malé deti a nie dospelí ľudia
Ale problém bude inde si myslím.

katarinaba
15. apr 2025

na to, aby si to dala pocitit muzovi, brigadu nepotrebujes. Povedz kamoske, nech ti dva krat vecer zavola, raz ci dva krat do tyzdna si odbehni na kavu a jemu povedz, ze ides upratovat. A peniaze si minula cestou domov u MC´Donalda.
Ale problem tym nevyriesis, skor naopak, prilejes olej do ohna.

milanemila
15. apr 2025

Ja som zena a tiez hladam spolahlivu upratovacku, ci iba u sloboedneho chlapa hladas upratovanie? 🙈

autor
15. apr 2025

@zuzanita1609 áno aj zavolá.. kedy o ktorej ho čakať a podobne.. ja som z toho na prášky. Je pravda, že sa bavia len o nábytku. On si aj náradie berie. Často tie ženy mu aj navaria a podobne... Ale aj tak. To s upratovaním domov občas mi znie ako fajn myšlienka. Nech je doma aj on pri malom. A ja na chvíľku vypadnem zo streotypu.

autor
15. apr 2025

@martul samozrejme, že som mu to na rovinu povedala. Ale on mi na to povie, že som zbytočne dramatická a žiarliva, že si domýšľam. Že on miluje len mňa.

autor
15. apr 2025

@milanemila parádička, hneď by som šla ak nebývas ďaleko 😊

kikuska63
15. apr 2025

nepoznáme ho, nevieme aký je, možno ho fakt len ta práca baví, nájdite si radšej koníčky ako mu robiť napriek

domkakvet
15. apr 2025

Keby si aj taku brigadu nasla, kto vie ci by ta na nu vobec pustil. Ak potrebujes vypadnut chod napriklad do fitka. No a k jeho brigade, ked ze je to zvlastna brigada, tak sa s nim porozpravaj, najlepsie by bolo porozpravat sa, ze ti to vadi. Okrem toho ty musis vediet aky je.

ukgirls
15. apr 2025

daj mu dieta do ruk ak ma tolko volneho casu a hned ho to prejde

klementinka58
15. apr 2025

nam chlapik skladal spalnu 7 hodin, normalne si tak privyrabal, dali nam kontakt na neho v nabytku, za ten cas som veru ho ponukla aj jedlom aj kavou, dokonca tiez mal svoje naradie a ani vo sne by ma nenapadlo, ze jeho partnerka by riesila ze preco si tak privyraba...Celkom slusne za to bral....

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
olimuc
15. apr 2025

Je normalne, zavolat si nejakeho schopneho cloveka ak potrebujes urobit nieco a nikto nie je po ruke, kto by to spravil … pripadne zvitazi lenivost nas € … a ano dostane kavu alebo nieco pod zub, lebo je blbe pit kavu a pozerat ako sa prple v robote, kt nechces robit. Ale takisto ponuknem obdobne pani co pride strazit atd … a nie aj ked je to chlap… pride urobi a odide … samozrejme Dakujem, € a chod. Vies kolko plynarov, elektrikarov a zahradnikov si chodi privyrabat a chodia v hodinach velmi divnych … o pol siedmej rano pozre ake suciastky potrebuje a o pol osmej vecer sa dotrepe … panovi plynarovi som bola naozaj vdacna, ze si nasiel taky cas a opravil za “babku” .. firma by menila cely kotol … moj ex opravoval kavovary(nie je ex kvoli nevere) a niekedy to trvalo aj 2-3 hodiny, nejak ma to netrapilo

katica06
15. apr 2025

A povedala si mu vôbec že sa to to nepáči?
Môj chodil niekedy, ale vždy chodili dvaja, aj sťahovali nás vzťah to nijak nenaštrbilo, (mali sme dve malé deti)ale mám dojem že tvoj problém nie je jeho občasná brigáda

veselo_neveselo
15. apr 2025

Zena, ty mas iny problem a nie to, ze manzel brigaduje.
Ak je ti dlho doma s dietatom, tak sa s manzelom dohodni, nech sa postara na dva vecery v tyzdni, a ty si vybehni von, lebo z takychto uvah za zblaznis, a rozbijes si manzelstvo.

macatt
15. apr 2025

Mojho neskutočne baví skladať a montovať nábytok, on to má ako lego, ja nemôžem doma nič poskladať, on sa až trasie nech mu to nechám.. tiež aj z rodiny a kamarátom keď treba, mojim kamoškám… nikdy nepovedal nie, uteká vždy..
Len pohľad na vec, že aj moj chodí rád a zadarmo😅

autor
15. apr 2025

Tak to je iné, ja mu neverím. Priznávam sa. Viem ako v minulosti mal veľmi rád ženy a nemal problém si zaplatiť aj on za služby. Praktický dlhé roky pracoval v zahraničí, kde ml mesačne +5000€ nič nemá odložené ani nasporené a takto po svete chodieval 10rokov... Napriklad taký Tinder má doteraz. Stále mu pipnu upozornenia aj keď tvrdí, že na nejaké ponuky filmov noviniek a podobne. Ja som skôr naklonená k tomu náš vzťah ukončiť inak sa takto utrapim..

larinka552
15. apr 2025

Pred niekolkymi rokmi som tiez potrebovala taketo sluzby. Kupila som postel z Jysku ako dar a samozrejme som ju nevedela poskladat, tak som si dohodla na predajni a prisiel ju zlozit jeden pan. Potom musel prist znova, kedze lamely sa zlomili. No nebolo mi to dvakrat prijemne, cudzi chlap na byte ale bola som rada za tu moznost lebo inac by som si neporadila. Teraz ten chlap chodi s jednou kolegynou 🤭 Ale tak podla mna bol slobodny a su v podobnom veku, neviem ako sa zoznamili 😃

zuzanita1609
15. apr 2025

V akom zmysle myslíš tú vetu,že "nemal problém si zaplatit za služby". Tak toto je už celkom iná situácia,prečo si pokračovala s takým mužom vo vzťahu, ktorý nemal problém....? 🤨. Keď mu neveríš,tak není o čom.

hellionka
15. apr 2025

neviem či sa to ráta, ale môj muž minule zavolal “hodinového manžela” lebo nevedel zapojiť nový kryt na el. zásuvku 🤣 nedávali sme mu ani kávu ani najesť odišiel iba s 30 eurami …

autor
15. apr 2025

@zuzanita1609 no tak, celý čas mi dával najavo, že zmenil priority a podobne..

Strana
z2