Existuje overená práca na doma?
Baby, nemáte nejakú fakt overenú prácu na doma, čo by som mohla robiť popri robote vo voľnom čase ? Kde si naozaj aj zarobím ? Vďaka 😉
Existuje a množstvo. Stačí niečo vedieť alebo ako píše denka, ponúknuť zamestnávateľovi niečo, po čom je dopyt a za čo je ochotný platiť. Čo je to u teba? Vzdelanie, prax, jazyky, o tom nič nepíšeš. Môžeš robiť daňové poradenstvo, ak spĺňaš zákonné podmienky, môžeš robiť firmám mzdy ak si mzdový účtovník, môžeš robiť úradné preklady ak máš vyštudované prekladateľstvo, môžeš robiť pre zahraničné firmy call centrum v logitiske, ak máš 2-3 jazyky na úrovni C1, môžeš doučovať matematiku. Alebo potom robiť MLM, štrikovať a predávať to, či callcentrum. Len pri callcentre je potrebné vedieť, že musíš byť na linke a nemôžeš byť vyrušovaná, čiže nemôžeš sa starať o deti počas toho, ako ti volajú ľudia. Predpokladám, že si si nedala námahu, aby si si prečítala iné diskusie, ktoré tu ohľadom práce na doma sú. Za tento rok je ich tu koľko? Sto?
Tak chcela som sa slušne spýtať, ako to chodí… či má šancu aj obyčajný človek, ktorý nevie zaujať napríklad jazykom, účtovníctvom, čo v dnešnej dobe hlavne je a veľmi frčí… či existuje aj niečo iné, ako preklad, mzdy, čiže účtovníctvo, call centrum a podobne… som normálne pracujúci človek, ale keďže si chcem založiť rodinu, dom a všetko, tak určite aj nejaké peniaze bokom by sa v dnešnej dobe zišli… 🙃
Čiže celkovo, ohľadom jazykov to nemôže mať nič, finančníctvo tiež nie… mám normálnu prácu, čiže hľadala som niečo, čo by som mohla buď robiť v práci občas cez prestávku alebo večer doma… MLM ohľadom financií som už skúšala, no nemalo to zmysel…
Tak chcela som sa slušne spýtať, ako to chodí… či má šancu aj obyčajný človek, ktorý nevie zaujať napríklad jazykom, účtovníctvom, čo v dnešnej dobe hlavne je a veľmi frčí… či existuje aj niečo iné, ako preklad, mzdy, čiže účtovníctvo, call centrum a podobne… som normálne pracujúci človek, ale keďže si chcem založiť rodinu, dom a všetko, tak určite aj nejaké peniaze bokom by sa v dnešnej dobe zišli… 🙃
Tak ale musíš vedieť niečo, za čo je zamestnávateľ ochotný platiť, hoci budeš doma. Aj ja som obyčajný človek a robím z domu. Všetci, ktorí robíme z domu, sme obyčajní ľudia. Len sme sa naučili niečo alebo máme prax v niečom, čo teraz využívame na to, že robíme či podnikáme z domu.
@anonym_autor
Čiže celkovo, ohľadom jazykov to nemôže mať nič, finančníctvo tiež nie… mám normálnu prácu, čiže hľadala som niečo, čo by som mohla buď robiť v práci občas cez prestávku alebo večer doma… MLM ohľadom financií som už skúšala, no nemalo to zmysel…
@anonym_autor a čo teda vieš? Aké zručnosti máš? Aké máš vzdelanie? Skús napísať niečo viac. Pozerala si na profesii pozície, kde si zaklikla iba full remote?
@anonym_autor a čo teda vieš? Aké zručnosti máš? Aké máš vzdelanie? Skús napísať niečo viac. Pozerala si na profesii pozície, kde si zaklikla iba full remote?
@melanta celkovo sa v tejto strane nevyznám, neviem aké práce bývajú z domu a podobne… no len viem MLM ako financie, že to premňa není, lebo tých ľudí otravovať už viac nechcem… mám vyštudovanú veterinárnu školu, skúsenosti v gastre, keď treba známim pomôcť s papierovačkami ako word, excel - nie som tam úplne profík, ale viem, viem že to dokáže už skoro každý, ale aj viem, že každý úplne nie… jazyky som sa učila angličtinu, ale nie je to proste premňa… neviem, čo by som mohla ešte ponúknuť…
@melanta celkovo sa v tejto strane nevyznám, neviem aké práce bývajú z domu a podobne… no len viem MLM ako financie, že to premňa není, lebo tých ľudí otravovať už viac nechcem… mám vyštudovanú veterinárnu školu, skúsenosti v gastre, keď treba známim pomôcť s papierovačkami ako word, excel - nie som tam úplne profík, ale viem, viem že to dokáže už skoro každý, ale aj viem, že každý úplne nie… jazyky som sa učila angličtinu, ale nie je to proste premňa… neviem, čo by som mohla ešte ponúknuť…
@anonym_autor v podstate si nič nenapísala, vôbec si neodpísala na to, čo som sa pýtala, len pár slov. Takže za mňa, okrem MLM a možno toho call centra nemôžeš robiť z domu nič. Ale môžeš sa dovzdelať, môžeš si urobiť ďalšiu školu, ísť na vysokú školu popri práci, učiť sa jazyky, urobiť si rôzne kurzy. Vo väčšine prípadov platí, že ak chceš niečo viac, musíš viac ponúknuť aj ty. Pozri si prípadne ešte stránku jaspravim.sk čo tam ľudia ponúkajú a čo by si mohla z toho ponúkať ty. Nepozeraj virtuálne asistentky, tých je tam veľa, ich využiteľnosť je extrémne nízka. A popozeraj si tu tie desiatky diskusií na tému práca na doma.
@anonym_autor Nevies ake prace byvaju z domu - odborne.
Ak "nic" nevies, tak co take ti maju dat robit? Pytam sa uplne vazne, nie v zlom, ale co napr si predstavujes?
Mozes ponuknut napr zehlenie - vyzdvihnes veci, doma vecer vyzehlis, donesies. Alebo budu nosit a vyzdvihovst u teba, ako si dohodnes.
Take veci ako lepit obalky, skladat skatulky, pera a pod., to su vsetko podvody.
@anonym_autor v podstate si nič nenapísala, vôbec si neodpísala na to, čo som sa pýtala, len pár slov. Takže za mňa, okrem MLM a možno toho call centra nemôžeš robiť z domu nič. Ale môžeš sa dovzdelať, môžeš si urobiť ďalšiu školu, ísť na vysokú školu popri práci, učiť sa jazyky, urobiť si rôzne kurzy. Vo väčšine prípadov platí, že ak chceš niečo viac, musíš viac ponúknuť aj ty. Pozri si prípadne ešte stránku jaspravim.sk čo tam ľudia ponúkajú a čo by si mohla z toho ponúkať ty. Nepozeraj virtuálne asistentky, tých je tam veľa, ich využiteľnosť je extrémne nízka. A popozeraj si tu tie desiatky diskusií na tému práca na doma.
@melanta tak keď sa nehýbem v tomto smere, tak naozaj neviem čo mám ponúknuť. Baví má veľa veci, aj som veľa vecí už skúšala, len v tomto smere presne neviem čo bude treba robiť, že keby idem do toho, či naozaj to budem vedieť, či to bude niečo, čo ja dokážem. Preto to neviem ponúknuť na 100%. Baví ma fotenie, tvorba pekných príspevkov, administratíva vo forme PC, napríklad word, excel - čiže možno nejaké tabuľky a podobne. Naozaj neviem.
@melanta tak keď sa nehýbem v tomto smere, tak naozaj neviem čo mám ponúknuť. Baví má veľa veci, aj som veľa vecí už skúšala, len v tomto smere presne neviem čo bude treba robiť, že keby idem do toho, či naozaj to budem vedieť, či to bude niečo, čo ja dokážem. Preto to neviem ponúknuť na 100%. Baví ma fotenie, tvorba pekných príspevkov, administratíva vo forme PC, napríklad word, excel - čiže možno nejaké tabuľky a podobne. Naozaj neviem.
@anonym_autor Aku pracu robis teraz?
@anonym_autor Aku pracu robis teraz?
@nafka0483 gastro - celkový chod gastra
@nafka0483 gastro - celkový chod gastra
@anonym_autor keď ťa baví fotenie a robenie pekných príspevkov, nauč sa ešte robiť videoobsah, vytvor si aspoň male portfólio napr na instagrame vlastný projekt a pozri ponuky content creator. Nájdeš ich skôr v marketingových skupinách ako na pracovných portáloch. Alebo ako spomenula melanta jaspravim.sk je možnosť.
Pisala som clanky do medii.ale zas, k tomu treba iste danosti. Ak mas talent na pisanie,vyskusaj
Ahoj, myslím, že máš dve možnosti.
1. zistiť si, aké práce sa dajú robiť z domu, a v tom odbore sa dovzdelať, získať diplom, certifikát, atď.
2. zistiť, či niečo z toho, čo dokážeš, sa nedá predať online alebo z domu.
Takže je to na tebe. My nevieme, čo vieš, alebo čo si ochotná sa naučiť. Možno nájdeš nejakú dieru v trhu a zistíš, že sú ľudia ochotní platiť za nejakú handmade vec, ktorú vieš robiť ty alebo čojaviem, ale to ti nik veľmi nepomôže. Celkovo, keď si chceš nájsť niečo, kde aj relatívne dobre zarobíš, budeš pre to musieť niečo urobiť, investovať do toho čas (na prieskum trhu, na vzdelanie) a niekedy aj peniaze (materiál, vzdelanie), a jasne že aj energiu.
Každopádne držím palce, možné to je, ale nik to namiesto teba nevymyslí.
ak máš veterinu tak choď tým smerom, tam treba stále ľudí do veterinárnych ambulancií a tento sektor je aj dobre platený, alebo sa venuj predaju pamlskov pred domácich miláčikov - napr. oslov niektorý eshop, že im pomôžeš so správou eshopu, alebo si nájdi v okolí niekoho kto má obchodík a oslov ho
mas veterinu - sš či vš? myslim ze v tom mlžes byť kreatívna, či predavat niečo z tejto oblasti /eshop/, strazit zvierata ked idu majitelia na dovolenku a pod...Mne by bodlo keby mam kde odlozit nas zverinec 😂
@anonym_autor ak máš veterinárnu školu, môžeš strihať psíkov 😉

Existuje, samozrejme. Čo vieš ponúknuť ty zamestnávateľovi za takýto benefit? 🙂