icon

Firma Daltrans v Zlatých Moravciach a Leviciach

angie17
3. aug 2025

Ahojte, poznate tuto firmu pracuje v nej niekto? Konkretne Zlate Moravce/ Levice?

ada_majino
Autor odpoveď zmazal
zelenykvet
8. aug 2025

@angie17 z tychto radoby slovenskych podnikatelov mi je zle😣

radusska34
Autor odpoveď zmazal
ada_majino
Autor odpoveď zmazal
anonym_9c0fce
Autor odpoveď zmazal
lubka86
23. aug 2025
@anonym_9c0fce
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_9c0fce novacik sa zauci a este aj dostane zaplatene? A co by mal chodit do prace zadarmo alebo este nebodaj platit on im, z vdaky ze sa moze "zaucit"?

anonym_5a5e07
16. okt 2025

Dobrý deň, "anonym_9c0fce". Buď ste rodinná známa majiteľov firmy alebo priamo majiteľ firmy, pretože keby ste zamestnanec - resp. SZČO lebo zmluvy na TPP sa nedočkáte - toto by ste určite nenapísala. Jedna vec je, že vám zavolajú po 2-3 mesiacoch od pohovoru, či teda viete zajtra nastúpiť (a ak nie, hneď slovne útočia) a druhá vec je tá, že človeka držia na dohodu s prázdnymi sľubmi s tým, že neskôr sa dohoda zmení na TPP... nechajú človeka 2-7 dní za počítačom, po hodinovom zaučení samého a nech sa trápi. Ak sa mu nepodarí určité množstvo prepráv urobiť za ten čas, čo tam je, oznámia mu, že končí, má sa pobaliť a ísť domov so slovami, aby obchádzal všetky špedičné firmy. Noví ľudia sa v práci neskutočne rýchlo striedajú, nemajú zaplatené, resp. sami odchádzajú, lebo nie sú splnené podmienky dohodnuté na pohovore. Nezavrhujem všetky špedičné firmy, ale do tejto by som robiť určite nešla...

anonym_d34b98
5. nov 2025
@anonym_5a5e07

Dobrý deň, "anonym_9c0fce". Buď ste rodinná známa majiteľov firmy alebo priamo majiteľ firmy, pretože keby ste zamestnanec - resp. SZČO lebo zmluvy na TPP sa nedočkáte - toto by ste určite nenapísala. Jedna vec je, že vám zavolajú po 2-3 mesiacoch od pohovoru, či teda viete zajtra nastúpiť (a ak nie, hneď slovne útočia) a druhá vec je tá, že človeka držia na dohodu s prázdnymi sľubmi s tým, že neskôr sa dohoda zmení na TPP... nechajú človeka 2-7 dní za počítačom, po hodinovom zaučení samého a nech sa trápi. Ak sa mu nepodarí určité množstvo prepráv urobiť za ten čas, čo tam je, oznámia mu, že končí, má sa pobaliť a ísť domov so slovami, aby obchádzal všetky špedičné firmy. Noví ľudia sa v práci neskutočne rýchlo striedajú, nemajú zaplatené, resp. sami odchádzajú, lebo nie sú splnené podmienky dohodnuté na pohovore. Nezavrhujem všetky špedičné firmy, ale do tejto by som robiť určite nešla...

@anonym_5a5e07 Ahoj, ja som reagovala na ich ponuku a pozvali ma na pohovor, máš realne skúsenosti s touto firmou? Lebo ako čítam tu, nie je to med lízať, takže zvažujem, či ozaj do toho íst. Ja totiž hladam prácu na TPP a nie na prázdne sluby že po dohode bude TTP 😀 ďakujem za info

anonym_9d180b
5. nov 2025
@anonym_d34b98

@anonym_5a5e07 Ahoj, ja som reagovala na ich ponuku a pozvali ma na pohovor, máš realne skúsenosti s touto firmou? Lebo ako čítam tu, nie je to med lízať, takže zvažujem, či ozaj do toho íst. Ja totiž hladam prácu na TPP a nie na prázdne sluby že po dohode bude TTP 😀 ďakujem za info

@anonym_d34b98 ahoj ja som bola na pohovore, zmluvu mi chceli dať mandátnu, že potom možno niekedy by som prešla na živnosť. Ale nebránia sa ani TPP... pracuje sa 24/7. A keď som sa pýtala ako dosiahnem tú výplatu 2000€, odpoveď, no keď budeš makať, tak možno. Ale od čoho to závisí, netuším.

anonym_d34b98
5. nov 2025
@anonym_9d180b

@anonym_d34b98 ahoj ja som bola na pohovore, zmluvu mi chceli dať mandátnu, že potom možno niekedy by som prešla na živnosť. Ale nebránia sa ani TPP... pracuje sa 24/7. A keď som sa pýtala ako dosiahnem tú výplatu 2000€, odpoveď, no keď budeš makať, tak možno. Ale od čoho to závisí, netuším.

@anonym_9d180b 24/7 ? no radosť 😀 tak to asi nebude nič pre mňa

anonym_5a5e07
5. nov 2025
@anonym_d34b98

@anonym_d34b98 áno, mám reálne skúsenosti a poviem len toľko, že radšej byť na úrade práce ako tam.... TPP sa bránia zubami nechtami...

anonym_9d180b
6. nov 2025
@anonym_d34b98

@anonym_9d180b 24/7 ? no radosť 😀 tak to asi nebude nič pre mňa

@anonym_d34b98 to nie je pre nikoho, preto stále hľadajú. A na mandátnu zmluvu sa môžu zamestnať sami.

radkovadanka
Autor odpoveď zmazal
anonym_d34b98
7. nov 2025
@anonym_9d180b

@anonym_d34b98 to nie je pre nikoho, preto stále hľadajú. A na mandátnu zmluvu sa môžu zamestnať sami.

@anonym_9d180b tak škoda času sa tam veru trepať 😀

anonym_5a5e07
20. nov 2025

nastúpili ste niektorá do práce?

anonym_d34b98
20. nov 2025
@anonym_5a5e07

nastúpili ste niektorá do práce?

@anonym_5a5e07 Ja nie. Mne volala pani po 12.30h v deň pohovoru, že ruší termín pohovoru o 14tej, lebo jej vypadol iný kandidát predo mnou, že nebude ona na mňa čakať na čas, ktorý sama navrhla, teda o 14tej. 🙂 Ale že ozve sa a dohodneme nový termín, ale už sa neozvala, za mňa dosť neprofesionálne jednanie, ale očakávala som niečo takéto, keďže som si prečítala recenzie na nete a aj tu. Ty si bola na pohovore? Nastúpila si?