icon

Fyzické testy ,Psychotesty,Vedomostné testy Akadémia PZ BA

amelia_1166
1. apr 2025

Dobrý deň,tento rok v Januári ,som robila najprv fyzické testy potom psychotesty a doteraz nemám výsledok z psychotestov .Volala som tam a povedali ,že mám ešte počkať, že mi to určite príde na E-mail…Prosím Vás nemá niekto skúsenosti ako dlho budem čakať?
Vopred ďakujem

amelia_1166
autor
1. apr 2025

@amelia_1166 Pýtala som sa aj priamo psychologičky ,ale tá mi nevedela povedať kedy

gov
Odpoveď bola odstránená
amelia_1166
autor
1. apr 2025

@gov Som si vedomá všetkého čo môže nastať ,no aj napriek tomu si idem za svojim a rada by som vedela kedy mám čakať výsledky…podľa mňa je cez 2 mesiace celkom dosť

nynia
1. apr 2025

Tak treba počkať keď ani tam ti nevedeli povedať tu už dupľom nie ale ak ti môžem dať radu lepšie by bolo právo. Spolužiačka z gympla tam išla ja na právo väčšinu predmetov vrátane štátnicových sme mali rovnaké. Ďalšiu čo odtiaľ poznám hneď po štátniciach na APZ išla ešte ten rok študovať právo. Z práva máš lepšie možnosti uplatnenia a náročnosť je porovnateľná.

amelia_1166
autor
1. apr 2025

@nynia Ďakujem porozmýšľam o tom

patrikjames
1. apr 2025

Ak dlho čakáš znamená že si neurobil. Ja som to mal minulý rok. Čakal som dosť dlho zavolal som a povedali že posielali papier domov s tým že som nevyhovel. Ale nič sa nedeje pokiaľ si neurobil výkonnostnu časť vieš žiadať o pol roka, pokiaľ si neurobil osobnostnu časť, musíš počkať jeden rok

amelia_1166
autor
1. apr 2025

@patrikjames ďakujem pekne za odpoveď

pe_mi
1. apr 2025

@amelia_1166 ahoj,synovcovi tiež prišli výsledky až dnes

amelia_1166
autor
2. apr 2025

@pe_mi ďakujem pekne a spravil? Či mám čakať to čo napísal @patrikjames

pe_mi
2. apr 2025

@amelia_1166 on spravil

petronela5555
18. apr 2025

@amelia_1166 čaukoo, mne prišiel meil že som postúpila ďalej, prišlo už aj tebe? Ak áno kludne mi daj ig a mozme popisat☺️

nelys44
24. apr 2025
@petronela5555

@amelia_1166 čaukoo, mne prišiel meil že som postúpila ďalej, prišlo už aj tebe? Ak áno kludne mi daj ig a mozme popisat☺️

@petronela5555 Ahoj prosím ta ja mam fyzické testy 15 mája..prosím ťa ak by som prešla fyzickými aj si sa niak pripravovala na psychotesty ? Ďakujem🙂