Fyzické testy ,Psychotesty,Vedomostné testy Akadémia PZ BA
Dobrý deň,tento rok v Januári ,som robila najprv fyzické testy potom psychotesty a doteraz nemám výsledok z psychotestov .Volala som tam a povedali ,že mám ešte počkať, že mi to určite príde na E-mail…Prosím Vás nemá niekto skúsenosti ako dlho budem čakať?
Vopred ďakujem
@gov Som si vedomá všetkého čo môže nastať ,no aj napriek tomu si idem za svojim a rada by som vedela kedy mám čakať výsledky…podľa mňa je cez 2 mesiace celkom dosť
Tak treba počkať keď ani tam ti nevedeli povedať tu už dupľom nie ale ak ti môžem dať radu lepšie by bolo právo. Spolužiačka z gympla tam išla ja na právo väčšinu predmetov vrátane štátnicových sme mali rovnaké. Ďalšiu čo odtiaľ poznám hneď po štátniciach na APZ išla ešte ten rok študovať právo. Z práva máš lepšie možnosti uplatnenia a náročnosť je porovnateľná.
@nynia Ďakujem porozmýšľam o tom
Ak dlho čakáš znamená že si neurobil. Ja som to mal minulý rok. Čakal som dosť dlho zavolal som a povedali že posielali papier domov s tým že som nevyhovel. Ale nič sa nedeje pokiaľ si neurobil výkonnostnu časť vieš žiadať o pol roka, pokiaľ si neurobil osobnostnu časť, musíš počkať jeden rok
@patrikjames ďakujem pekne za odpoveď
@amelia_1166 ahoj,synovcovi tiež prišli výsledky až dnes
@pe_mi ďakujem pekne a spravil? Či mám čakať to čo napísal @patrikjames
@amelia_1166 on spravil
@amelia_1166 čaukoo, mne prišiel meil že som postúpila ďalej, prišlo už aj tebe? Ak áno kludne mi daj ig a mozme popisat☺️
@amelia_1166 čaukoo, mne prišiel meil že som postúpila ďalej, prišlo už aj tebe? Ak áno kludne mi daj ig a mozme popisat☺️
@petronela5555 Ahoj prosím ta ja mam fyzické testy 15 mája..prosím ťa ak by som prešla fyzickými aj si sa niak pripravovala na psychotesty ? Ďakujem🙂

@amelia_1166 Pýtala som sa aj priamo psychologičky ,ale tá mi nevedela povedať kedy