icon

Garant pre individuálne vzdelávanie 1. stupeň

flavia1
28. nov 2021

Dobrý deň, nakoľko som sa rozhodla pre domáce vzdelávanie svojej dcérky, ktorá je tretiačka na ZŠ, hľadám učiteľku 1. stupňa ZŠ, ktorá by bola ochotná robiť garanta, keďže je to formálne potrebné pre školu. Nevyplýva z tohto žiadny záväzok činnosti s dieťaťom, všetko je na našej vzájomnej dohode. Garant nemusí aktívne učiť, može byť na materskej, nezamestnaný alebo na dôchodku. Podstatné je ukončenie VŠ pre primárne vzdelávanie 1.stupeň. V prípade záujmu mi prosím napíšte súkromnú správu a následne sa ďalej môžeme telefonicky spojiť a porozprávať sa o všetkých podrobnostiach. Ďakujem.

cimage
28. nov 2021

skuste sa opytat v skole, ci vam poskytne. Nam nasa skola poskytla kedze sme nevedeli zohnat.

zltasova
27. jan 2025

@cimage dobrý deň, momentálne riešim rovnaký problém s poskytnutím odborného garanta na individuálne štúdium dieťaťa.Vedeli by ste mi povedať,kde by nám škola vedela poskytnúť garanta, keďže mne sa ho zohnať nedarí a tlačí ma čas

eruliena
11. mar 2025

@zltasova dobrý deň, ak je to pre vás este aktuálne, tak Slobodná demokraticka škola KE

lauruska_sumienka
11. mar 2025

skuste oslovit domoškoly, ci by vas niektora nezastresila. kamaratka ma tak 2 deti na domoskole a tretie (predskolaka) na domoskolke

michi20
24. sep 2025

Zdravím, prosím viete odporučiť garanta na I a II stupeň Zš ? Prípadne nejakú domškolu západné alebo stredné Slovensko prosím ?

lauruska_sumienka
24. sep 2025