Henkel SSC, aký je tam dresscode?
Ahojte neviete nahodou, ci je nejaky povinny drescode v tych korporaciach?
Co napisali do pozvanky,tam to zvykne byt.Ja som bola na takych akciach a vzdy to bolo uvedene,ale niektore"hviezdy"boli vyobliekane hrozne,ako ku.vy doslova,zial....
Veď sa oblec slušne cierne gate, sako, košeľa, tým nič nepokazis a potom obkukas, čo nosia kolegovia, resp. Ak ideš na vyššiu pozíciu, očakáva sa, že budeš obliekaním aj o stupeň vyššie ako tvoji podriadeni..
Ako uz bolo napisane vyssie, tak plati u nas "business casual" cize normalne tricko a rifle. Ak je treba "business" dress code kvoli navsteve, zamestnanci su infomovani mailom.
@77daniela77 Myslis, ze Henkel SSC je nejaka spolocenska udalost? ;)
@fokuska asi som to zle pochopila....ano,myslela som ze nejake podujatie,lebo na take akcie chodim....urcite som to nemyslela zle
@77daniela77 Ani ja som to nemyslela zle 🙂 len mi tvoja odpoved vobec nepasovala ku otazke a vyplyvalo z toho, ze asi myslus nejaku spol. udalost - chceka som si to potvrdit ci sa domnievam spravne ;)
@77daniela77 ssc je service shared center 🙂

@bonusko zalezi aka pozicia, ale inak je biznis casual. Ked si to das do googlu, uvidis. Ja som chodila v rifliach a tricku hockedy. Ked mal prist niekto vyssi, tak poslali den predtym email, aby sme na druhy den prisli slusne obleceni.