icon

Henkel SSC, aký je tam dresscode?

bonusko
23. sep 2019

Ahojte neviete nahodou, ci je nejaky povinny drescode v tych korporaciach?

nevludna
23. sep 2019

@bonusko zalezi aka pozicia, ale inak je biznis casual. Ked si to das do googlu, uvidis. Ja som chodila v rifliach a tricku hockedy. Ked mal prist niekto vyssi, tak poslali den predtym email, aby sme na druhy den prisli slusne obleceni.

77daniela77
23. sep 2019

Co napisali do pozvanky,tam to zvykne byt.Ja som bola na takych akciach a vzdy to bolo uvedene,ale niektore"hviezdy"boli vyobliekane hrozne,ako ku.vy doslova,zial....

lula313
23. sep 2019

Veď sa oblec slušne cierne gate, sako, košeľa, tým nič nepokazis a potom obkukas, čo nosia kolegovia, resp. Ak ideš na vyššiu pozíciu, očakáva sa, že budeš obliekaním aj o stupeň vyššie ako tvoji podriadeni..

kataka10
23. sep 2019

Ako uz bolo napisane vyssie, tak plati u nas "business casual" cize normalne tricko a rifle. Ak je treba "business" dress code kvoli navsteve, zamestnanci su infomovani mailom.

fokuska
23. sep 2019

@77daniela77 Myslis, ze Henkel SSC je nejaka spolocenska udalost? ;)

77daniela77
23. sep 2019

@fokuska asi som to zle pochopila....ano,myslela som ze nejake podujatie,lebo na take akcie chodim....urcite som to nemyslela zle

fokuska
23. sep 2019

@77daniela77 Ani ja som to nemyslela zle 🙂 len mi tvoja odpoved vobec nepasovala ku otazke a vyplyvalo z toho, ze asi myslus nejaku spol. udalost - chceka som si to potvrdit ci sa domnievam spravne ;)

miui
23. sep 2019

@77daniela77 ssc je service shared center 🙂