Hľadám mentora pre osobnostný a pracovný rozvoj
Ahojte, hľadám osobu ktorá by mi pomohla nastúpiť respektíve nevybočiť z cesty na mojom sebarozvoji v pracovnom aj osobnom živote. Na túto cestu som za vydala veeeeľmi dávno a prešla som si rôznymi úskaliami a všímam si že sa akoby neviem dopracovať k želanému výsledku tak aby sa mi situácia neopakovala - viem kde to takzvane škrípe - postaviť sa za seba, určiť hranice, na mojej ceste nebyť konfliktná ale neznamená že tolerujem všetko a najmä teda v pracovnom živote si túto oblasť trénujem častejšie než v osobnom. Nepoznáte niekoho kto sa týmto záležitostiam venuje? Samodovzdelávam sa rôznymi podcastami a videami aj v inom jazyku na YouTube ale mám pocit že mi to nedáva to čo potrebujem - predstavujem si to ako byť 1on1 dlhodobejšie v osobnom kontakte/cez pravidelné online meetingy aby daná osoba o mne vedela toľko aby sme vedeli odsledovať môj progres. Dnes už je šarlatánov veľa a o takých nestojím nehľadám ani aha momenty - na toto slovné spojenie som veeeľmi alergická 😁 Ale. Ak dámy viete o niekom kto vám pomohol na ceste vpred, lebo tam ja kráčam - dajte prosím vedieť budem naozaj veľmi vďačná ❤️
V okruhu kamarátiek nemám nikoho koho by som o túto vec chcela pekne požiadať.