icon

Hľadám zdravotnú sestru pre agentúru domácej opatrovateľskej služby

lenardovam
8. máj 2025

Hľadám zdravotnú sestru ktorá by mi pomohla pri zakladaní Agentúry domácej opatrovateľskej služby. Podmienka je ukončené vzdelanie z komunitného ošetrovateľstva. Ak mi niekto viete pomôcť budem zaviazaná. môj e-mail je adosveronika@gmail.com a číslo 0915948978

oslo1
8. máj 2025

Ja som district nurse v UK. Tuto pracu robim iba 2,5 roka, predtym 20 rokov nemocnica.
Ked mas nejake otazky, tak mi kludne napis.
Pred rokom som bola navrhnuta na stanicnu, ale nakolko som nesplnala 2 roky vo fachu (tych 20 rokov neratali), tak nebola sanca.
Inak toto je nasa zakladna cinnost:
OBServation
inzuliny a kontrola cukru v krvi
Odbery krvi
Injekcie
IV therapy - ale iba picc line
Picc line care
end of life care, verification of death
24 hodinova pumpa pri end of life
Palliative care
starostlivost o rany
Prevencia a osetrenie dekupitov
SSKIN/MUST/waterlow
bereavement support
catheter care
klyzma, cipky
a milion dalsich cinnosti

V podstate vsetko, co sa robi v nemocnini.
Uzko spolupracujeme s Praktickymi lekarmi, pri podozreni na infekciu beriem automaticky krv a robim obs, aby sa pacient vyhol ist do nemocnice.
Dost casto volam sanitku _LAS (London Ambulance service), vzdy posielaju Blue light - ako district nurse ma moje slovo vahu, a ked poviem, ze potrebujem sanitku, tak ju potrebujem.
Pri podzreni na infekciu v rane volam priamo do nemocnice a vybavujem prijatie priamo v tej nemcnici odkial prisiel .

U nas mame vsetci auta a jazdime, lebo sme dost velky district. Ale vacsinou casu nam davaju pacientov nie daleko od seba.

Centralny londyn chodia MHD alebo aj peso.

Cely kufor mam narvany sestrickovskymi vecami, ked mi zavolaju ad hoc, ze sa upchal mocovy /suprapubic catheter , tak hned mozem ist, nemusim ist napocne do officu.
Plus tam mam box na end of life, picc line a prevazovu tasku.

Je uplne jasne, ked vidim, ze niekto spadne na ulici, tak zastavujem auto a idem pomahat.

District nurse course si momentalne neplanujem robit , mam 2 ine specializacie a momentalne nemam na skolu cas.

Kludne napis