Hľadanie práce bez vypísanej ponuky
Ahojte, je bežné, že si človek hľadá prácu, že chodí so životopisom po firmách, aj keď nemajú vypísanú pracovnú ponuku? Alebo radšej mailom posielať? Vďaka za každú odpoveď.
Z osobnej skúsenosti odporúčam aj osobne, sama som tak behala po meste od dverí k dverám a rozdávala. Nemali ponuku ale zapáčila som sa a som tu už 5 rokov a spokojná. Takže určite sa oplatí.
@marryliese ďakujem, budem musieť skúsiť aj ja.
Za mňa nie...
Treba mať dobré vyplneny profil na Linkedln, kvalitné CV, ponuky sú na internete
Ono zrejme aj záleží od druhu práce. Ale treba skúšať. Známa si tak vždy našla prácu ale boli to skôr manuálne prace
osobne si vás určite aj viac zapamätajú lebo mailov im chodí halda, zapadnete medzi ďalších 50 uchádzačov.
Iba na nekvalifikovane pozicie ( predavac, operator vyroby, upratovacka).
Osobne by som nechodila nikam ale emaily som poslala 5 firmám a s 3 som mala pohovor - nemali inzerát 🙂. V jednej pracujem. Neľutujem. Ušetrila som si kopec času hľadaním.

Z osobnej skúsenosti odporúčam aj osobne, sama som tak behala po meste od dverí k dverám a rozdávala. Nemali ponuku ale zapáčila som sa a som tu už 5 rokov a spokojná. Takže určite sa oplatí.