icon

Hľadanie zahraničných klientov

firma2211
16. máj 2023

Ahojte , neviem či mi niekto poradí ,ale skúsim 🙂 som začínajúca podnikateľka ,zamestnávam dvoch chlapov v Nemecku . Veľmi by som sa chcela pohnúť ďalej a trošku sa rozrásť ,ale bohužiaľ neviem ako . Bola by som veľmi vďačná keby ste mi vedeli poradiť ako na to , ako si vyhľadať firmy ,raz som videla aj firmy ktoré vám vedia dohodiť firmy a vy im najdete zamestnancov ,len to už bohužiaľ neviem najsť :( ak by ste mi vedeli poradiť ,bola by som veľmi vďačná 🙂

melanta
16. máj 2023

Akých zahraničných klientov hľadáš? Aký sektor, aký typ biznisu? Píšeš veľmi všeobecne. Ja mám len zahraničných klientov, ale moje vyhľadávanie nových klientov môže byť diametrálne odlišné ako tvoje. A ďalšia otázka je, pred začatím podnikania si toto nemala ako súčasť biznis plánu? Alebo si začala podnikať bez toho, aby si mala urobený dobrý biznis plán, čiže plán vrátane siete klientov.

firma2211
autor
16. máj 2023

@melanta mohla by som napísať súkromnú správu ?vysvetlila by som 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
firma2211
autor
16. máj 2023

@maros313 chápem , myslela som prácu v strojárstve , v stavebníctve napríklad , v tom by som sa chcela rozrásť len neviem ako nájsť takéto firmy

vroni
16. máj 2023

@firma2211, aha. A tiež je ti jasne, ze pracovná agentúra je v Nemecku koncesovana živnosť viazaná na iste podmienky?

firma2211
autor
16. máj 2023

@vroni ano je mi to jasne