Homer office a domácnosť
Baby,čo pracujete z domu a máte náročné dieťa alebo veľa detí a povinností okolo domu,dajte tipy a grify ako to zvládate aby ste si spravili 100% prácu a zároveň vám dieťa nezbúralo dom.Najmenšia začína chodiť a aj tak je to momentálne asi najukričanejsie dieťa na svete.P.S.ohradku a podobné vymoženosti samozrejme mám,ale keď sa rozhodne,tak si neporadím.Alebo je problém v mojom vnímaní a nedokážem prepnúť na prácu s tým ruchom v pozadí?Som potom nervózna, nedarí sa mi a nestíham.
No chapem.Tiez uz som robila s mladsim na nohach a "pomahal" mi 😀 Ked pride napad,tak idem,riesim 🙂 Ked si deti kreslia,tak si pri nich skicujem,ked spia,robim,ked sa so starsim dohodnem,ze zabavi mladsieho na pol hodinku a potom sa k nim pridam tak robim a aj ked sa mladsi napriklad zabavi na chvilku na ihrisku,tak si robim na lavicke resers alebo pozriem nejaky tutorial...A hej,je to na nervy,lebo ked mam napriklad super napad a potrebujem si to zakreslit a vtedy odomna niekto nieco potrebuje,tak sa musim naozaj disciplinovane ukludnit a prepnut.Ale na druhej strane som rada,ze zatial sa to da hoci aj takto krkolomne,lebo aj vdaka tomu viem travit viac casu s detmi,paradoxne,ako keby sme vsetci rano vypadli z domu a vratili sa po piatej...

Tak keď si večer unavená, tak je riešenie robiť ešte ráno, ja bežné robím od 4. Ale zas ja mám taký biorytmus odjakživa že ráno lepšie ako vecer