Hygienické minimum pre prácu v gastro bufete
Baby, mám otázku, ako to funguje. Mám 25 rokov a hľadám si prácu. Našla som prácu v gastro bufete, čo by má bavilo. Mám vyštudované zdravotníctvo a hygiena. Môžem to teda robiť alebo si musím spraviť to hygienické minimum ? Ak áno, čo to vlastne ako prebieha ? Ďakujem vám 🙂
Jasne , že potrebuješ , teda budeš potrebovať . Robíš s potravinami .
Áno, ale čítala som, že sú výnimky nejaké, že keď máš nato danú školu vyštudovanú… je 16 škôl, kedy to od teba nemôžu žiadať, tak som to čítala aspoň 🙂
Myslím si, že v tvojim prípade teda netreba , prehliadla som tvoju školu prepáč 🙂 ani z obchodnej ani cukrárky a tuším ani gympel Atd nepotrebuje 🙂
Myslím že tebe nebude treba, máš to vyštudované. Ale radsej sa opýtaj pre istotu.
@simona1998
@mistymay33
Ďakujem baby, určite sa spýtam nato presnejšie na hygiene, len reku aspoň zatiaľ nech viem čo a ako 🙂

netuším či potrebuješ, ale určite ti povedia na mieste kde robia to hygienické minimum. A to je regionálny úrad verejného zdravotníctva. Informuj sa tam, ak budeš potrebovať tak sa tam prihlásiš, dajú ti nejaké materiály na štúdium a potom urobíš test a získaš osvedčenie.