icon

Hygienické minimum pre prácu v gastro bufete

26. mar 2025

Baby, mám otázku, ako to funguje. Mám 25 rokov a hľadám si prácu. Našla som prácu v gastro bufete, čo by má bavilo. Mám vyštudované zdravotníctvo a hygiena. Môžem to teda robiť alebo si musím spraviť to hygienické minimum ? Ak áno, čo to vlastne ako prebieha ? Ďakujem vám 🙂

marsmykkok
26. mar 2025

netuším či potrebuješ, ale určite ti povedia na mieste kde robia to hygienické minimum. A to je regionálny úrad verejného zdravotníctva. Informuj sa tam, ak budeš potrebovať tak sa tam prihlásiš, dajú ti nejaké materiály na štúdium a potom urobíš test a získaš osvedčenie.

simona1998
26. mar 2025

Jasne , že potrebuješ , teda budeš potrebovať . Robíš s potravinami .

autor
26. mar 2025

Áno, ale čítala som, že sú výnimky nejaké, že keď máš nato danú školu vyštudovanú… je 16 škôl, kedy to od teba nemôžu žiadať, tak som to čítala aspoň 🙂

simona1998
26. mar 2025

Myslím si, že v tvojim prípade teda netreba , prehliadla som tvoju školu prepáč 🙂 ani z obchodnej ani cukrárky a tuším ani gympel Atd nepotrebuje 🙂

mistymay33
26. mar 2025

Myslím že tebe nebude treba, máš to vyštudované. Ale radsej sa opýtaj pre istotu.

autor
26. mar 2025

@simona1998
@mistymay33
Ďakujem baby, určite sa spýtam nato presnejšie na hygiene, len reku aspoň zatiaľ nech viem čo a ako 🙂