icon

Je cudzí človek na firemnom večierku vhodný?

20. nov 2024

Ahojte/Dobrý deň,

mňa by len zaujímalo, že čo si myslia nejakí nestranní ľudia o tejto situácii. Tento rok som sa rozhodla, že nepôjdem na vianočný večierok, na čo moja sestra začala s tým, že by išla miesto mňa, že však nech sa ja prihlásim, ona sa predstaví ako ja a potom už bude vystupovať za seba, že ona sa chce zoznamovať. Najprv som to brala ako srandu, ale aj tak sa mi to nepozdávalo a sestra aj na druhý deň mi ohľadom toho vypisovala, že aké jedlo sme tam mali, ja už som potom na to ani nereagovala, lenže začala do toho zasahovať už aj mama, tak som sa jej snažila vysvetliť, že firemné večierky sú určené zamestnancom, že to nie je holubník ani zoznamka, kde sa majú druhí priživovať, veď ako by to vyzeralo, keby toto robili všetci. Na to sa do mňa pustila už aj mama, že však moja firma neskrachuje a už začalo citové vydieranie, že všetci doma plačú, ale príde mi to akoby mali päť rokov všetci, sestra má už po 30. a deň predtým má svoj vlastný večierok a čo keby niekto na to prišiel, že ja som sa tam nahlásila a miesto mňa tam je iný človek, nestretla som sa ešte s týmto, ale bolo by to na mňa a celé mi to nedáva zmysel. Čo si o tom myslite?

Strana
z4
jana_eyre_2
30. nov 2024

@bystrozraky ľudia majú asi fakt fúru nudneho času že dokážu zakladať takéto trápne témy...

Strana
z4