icon

Je hanba pracovať ako upratovačka v materskej škole?

25. jan 2024

Beriem to za minimálnu mzdu kvôli deťom,aby som im bola na blízku a mala fajn pracovnú dobu..

Strana
z7
petamich
25. jan 2024

nie 🙂 urcite to nie je hanba

tajfa
25. jan 2024

Nie je

stannuska
25. jan 2024

Žiadna práca nieje hanba 🙂 aj upratovačka je slusne povolanie bez ktoreho by nikde nebolo čisto

gabika8855
25. jan 2024

Ja som nazoru ze ziadna praca nie je hanba ....ved niekto musi robit dane prace ...ci upratovac, smetiar, lekar

lenicka298
25. jan 2024

Prečo by to mala byť hanba? Za žiadnu prácu sa netreba hanbiť! Každé povolanie je potrebné. Ber to tak, že si šikovná, že si si dokázala nájsť ideálnu prácu k momentálny podmienkam a potrebám 😊

beata_k
Autor odpoveď zmazal
guudy
25. jan 2024

Nie je 🙂

evkamotka
25. jan 2024

Jasne ze nie. Pani upratovacky su velmi oblubene, pomahaju aj detom. Moji sa s nou zdaleka zdravia a maju radi. Mila pani

alickapusinka
25. jan 2024

Nie nie je to žiadna hanba. Moja kamarátka prácu upratovačky dostala po známosti. Nie nie je to žiadna hanba. Máš viac výhod ako nevýhod. Píšeš že blízko dobra pracovná doba. Nikde to nie je ideálne .

mimka1402
25. jan 2024

Každý človek v MŠ nehľadiac na profesiu robí zo škôlky tú škôlku, aj upratovačky sú extrémne dôležité často pomáhajú učiteľkam a myslím si, že v tomto ohľade máš viac výhod ako nevýhod kvôli pracovnému času. 😊
Hanba je nepracovať a spoliehať sa na iných.

egonsk
25. jan 2024

Ak mas PhD, CsC titul, tak by to bolo trosku na zamyslenie, ale inak je to praca ako kazda ina, nech sa hanbi ten, kto nepracuje.

mamatroch
25. jan 2024

Urcite nie. V nasej skolke detto, pomahaju detom sa prezliekat, ked idu von, spat ci vstavaju, hlavne v triedach s najmensimi. My mame velmi milu p. upratovacku, usmiata, prihovori sa detom i rodicom, kolkokrat sa s nou porozpravam aj o veciach mimo skolky. Nikdy mi ani nenapadlo ju brat ako nieco menej nez napr. p. ucitelky, prave naopak, kolkokrat sa toho od nej dozvieme viac 🤭🤫

queen_mary
25. jan 2024

Hanba je sediet doma, lebo sa clovek hanbi vykonavat nejaku pracu... mam znamu, ktora sedi uz 10 rokov doma, lebo predavacku/upratovacku/vo fabrike robit nebude. Muz sa moze aj roztrhnut, ale stale maju malo penazi a kvoli tomu nonstop hadky.

Takze nie, ziadne zamestnanie nie je hanba.

ingridpisarova
25. jan 2024

Zopár mojich známych sa nemôžu dostať ani za upratovačku ani po známosti , čo by tie za to dali

sense
25. jan 2024

Hanba je sedieť doma a lamentovat ze sa štát nestará. A nie práca upratovacky

mandzula
25. jan 2024

Ked si spomeniem na svoju skolku, vzdu mi ako prva "vyskoci" prave upratovacka, ktora bola milsia ako vsetky ucitelky dokopy.
A k veci. Nie, upratovat urcite nie je hanba. Hanbit by sa mal ten, ktory to ako hanbu vnima.

mirka193
25. jan 2024

Pripnem sa, tiež mi bude končiť MD v októbri a zamýšľala som že by som na začiatok vzala aj prácu upratovačky v škôlke.

lenuska0075
25. jan 2024

Ziadna praca nie je hanba 🙂 V nasej skolke nakonci roka recituju basnicky a vzdy jednu venuju pani upratovacke. Kazde povolanie je dolezite.

autor
25. jan 2024

@alickapusinka 4minutky od bytu

mirka193
25. jan 2024

Prečo nevyužiť aj takú príležitosť, možno o pár rokov budeš niekde úplne inde. Nepozeraj na názory iných, urob tak aby bolo dobre pre teba a rodinu 🙂

autor
25. jan 2024

@mirka193 ano tak😇

jana_eyre_2
25. jan 2024

Žiadna práca nie je hanba, ani keby si mala titul phdr..
Dôležité je pracovať tak, aby to človeku vyhovovalo..

Sama som šla do práce, ktorá nie je na úrovni neurochirurgie 😅 ale výborne mi vyhovuje pracovný čas a to bolo premna pri deťoch najdôležitejšie.. už som doma zo smeny, mám navarené, upratané a čakám že už už deti prídu autobusom domov.. cez prázdniny, alebo v chorobe tiež pekne vydržia kým prídem z práce a tak nepotrebujeme s mužom žiadnu pomoc od druhých..

mikadooo
25. jan 2024

Poznám ľudí, ktorí na takýchto ľudí pozerajú cez prsty. Ak sa vieš nad to povzniesť, nebudeš to vnímať ako hanbu. Ak sa nad to povzniesť nevieš a potrebuješ to potvrdiť oficiálne od nás, tak za mňa žiadna práca nie je hanba. Za mňa je hanba keď zdravý človek radšej sedí doma a vymýšľa výhovorky, prečo nemôže ísť do práce. (Napríklad typu ja som Ing ja predsa nebudem robiť upratovačku - no tak seď doma na riti a ži zo vzduchu, len sa potom nesťažuj ako "nie je práca" - a to som sama Ing). Drž sa, ty vieš prečo si tam, jednoducho je to aktuálne najvhodnejšia možnosť v tvojej životnej situácii, nikomu to nemusíš obhajovať.

karolinakovac
25. jan 2024

Žiadna práca nie je hanba. Nech sa hanbia Tí, ktorí kradnú a robia nečestné veci.
Ja mám dobrú VŠ robím v korporáte a pritom chodím ešte upratovať obchody, ak si potrebujem privyrobiť a v živote som sa za to nehanbila ani mi také nenapadlo.

drahomirrra
25. jan 2024

Hanba je sedieť doma na riti a nechávať sa živiť druhým človekom, to je hanba.
Naši škôlkari tety upratovačky zbožňujú, pomáhajú im obliekať sa a občas aj papať v jedálni, sú úžasné.

4stanka4
25. jan 2024

Nie nie je to hanba a ďakujem za naše zlaté pani upratovačky ktoré ma dcérka v MS 🙂

lylyjana
25. jan 2024

podla mna je to krasna praca, nas syn viac spomina ich zlatu tetu upratovacku a kucharku ako ucitelky niekedy :D KAZDA praca je dolezita. Staci, ze by smetiari neprisli vyzdvihnut smeti 2 tyzdne, hned by sa ukazalo, aka je ichrobota dolezita ked chybaju. Kucharka nepride do skolky navarit? Deticky by boli hladne. Len chudak sa vyvisuje nad akukolvek pracu.

drahomirrra
25. jan 2024

@queen_mary Ty kokos, ja by som také lemry hnala zasr.....metlou von z domu. Fakt.

autor
25. jan 2024

@lylyjana ano,pekne si to napísala👍

autor
25. jan 2024

@jana_eyre_2 super😇

Strana
z7