Je hanba pracovať ako upratovačka v materskej škole?
Beriem to za minimálnu mzdu kvôli deťom,aby som im bola na blízku a mala fajn pracovnú dobu..
Robim upratovacku v skole 4 rok,, mam vysoku skolu, vzala som tu pracu, po materskej ze uvidim,,a uz by som nemenila, upratujem, pomaham s detmi, s jednoduchou administrativou, a kolegyne chu aby si dorobila dostudovala asistenta ucitela,viem to s detmi,,nikdy nevies ako sa vsetko vyvinie, my sme si tak velmi sadli,ukazala som ze chcem robit, chcem pomoct, chcem sa naucit, ziadna hamba, ja som to vzdy brala ze pomaham detom a upratujem im. Nemenila by som momentalne, naplna ma to velmi.
hanba by bola keby sedis doma na zadku a len cakas s nastrcenymi rukami, kto Ti co da... nie, pracovat nie je hanba 😉 sama pises, ze Ti praca vyhovuje kvoli pracovnej dobe a detom, tak nemas co riesit
Ja ti poviem iny pribeh. Keby som nezazila neuverim. Z nasej upratovacky v skole sa stala riaditelka skolky, Postupne, rokmi sa prepracovala. Z upratovacky na skolnicku, potom na druzinarku v skole, doplnila si vzdelanie aj VS, isla do skolky ako ucitelka, a preskocila aj tie co tam boli v case kedy ona zacinala upratovat v skole. Teraz im sefuje.
Počas štúdia na VŠ som brigadovala aj ako upratovačka v jednej predajni áut. Žiadna práca nie je na zahanbenie. Pokiaľ prišlo niečo iné, bol to fajn zárobok, chodila som tam denne na 2 hodinky. A práca v MŠ je super.
juj tak to máš výhodu čosi nie je to žiadna hanba kľudne zostaň tam kde si.
Inak musím povedať, že sa super číta keď píšete v pozitívnom duchu..
Moja mama kedysi pracovala ako upratovačka, aj v skolke a teda musím povedať že mnoho ľudí na ňu pozeralo z vrchu.. mňa to hrozne mrzelo, aki vedia byť ludia.. prišlo mi to strašne nespravodlivé, bola to výborná žena a svoju prácu robila poctivo..
Nie nie je, práve naopak 😊 starať sa o čistotu je nadherne.
Ja úprimne inak, naozaj úprimne obdivujem smetiarov, hrobarov, žumparov, pretože na toto treba žalúdok doslova a som hrdá na ľudí, ktorí tuto prácu zvládajú. A majú veľký obdiv, moc si ich vážim 🙏
Nie je to hanba, žiadna práca ❤️
Žiadna práca nie je hanba, pokiaľ teda nejde o niečo nelegálne alebo neetické. A kto sa na teba bude pozerať ce prsty alebo sa ti posmievať je sám úbožiak.
vobec to nie je hanba. my mame super mile pani upratovacky, rada si k nim sadnem a pokecam. aj k mojim detom sa spravaju vyborne. moja teta robi pani upratovacku v skole. vsetky doma upratujeme, co je na tom hanba?
Kdeze, ziadna hanba, poctiva praca. Moja znama je uctovnicka a po praci este chodi upratovat.
Čo to za otázka, prečo hanba?
Bozinku, žiadna práca nie je na hanbu!!! Hanbiť by sa mali ti, co sa jej úspešne celý život vyhýbajú.
Náhodou je to lukratívne zamestnanie...po známosti sa tam inak ani nedostane človek:-)
Samozrejme, že nie je hanba pracovať akokoľvek. Inak, upratovačka v našej škôlke je všetkými deťmi aj rodičmi najmilovanejšia 😁
Hanba? Upratovačky by mali vyvažovať zlatom. Nastala by iná paseka, keby zrazu zmizli všetky upratovačky. A následky (špinu a choroby) by sme pocítili veľmi rýchlo všetci. Zato keby zmizli taki politici zo zemského povrchu myslim, že by nikomu nechýbali. Tí sa nehanbia nikdy. Hoci by sa niekedy mali.
Žiadna práca nie je hanba. Hanba je kradnúť
Nie je to hanba. Hanba je plat čo sa za to dostáva
Samozrejme, ze nie je. Hlavne upratovacka v skolke casto pomaha s detmi pri priprave na spanie atd. Ak sa ide na vylet ide aj upratovacka ako doprovod .. ja si pamatam na Nase upratovacky so skolky to je uz straaaasne davno a upratovacka v maleho skolke, je tiez velmi oblubena … ak Ti nevadi plat a ma to vyhody je to dobra robota ..
Inak ja som mala v škôlke učiteľku a upratovačku na jednej úrovni.. milovala som ich rovnako, doteraz na ňu spomínam s láskou, na moju Helenku (hanbila som sa ísť na duplu, tak vždy sa ma prišla opýtať či chcem)🤍 keby je taká možnosť, idem do toho aj ja.. máme škôlku hneď pri dome. Nie je to hanba! Práve naopak, je to určite super práca, lebo si milovaná kopcom malých srdiečok 💘
Ja ti závidím.Hned by som išla.U nás je to bez šance
@mmatam lebo toto povolanie vela ludi berie ako to podradnejsie
Nie,nie je to hanba a ja som vonku zo škôlky už 31 rokov a cca pred 3 rokmi som stretla tetu upratovačku zo škôlky, to bolo radosti 😍 deti aj rodičia majú tetu upratovačku radi a pokiaľ ti nejde o peniaze a chceš mať svoje deti poruke,neváhaj
Jeeej nieeeeee nie je. Ziadna praca nie je. Pani upratovacky su medzi detickami u nas velmi oblubene. Pomahaji obcas s obliekanim,,vyzliekanim, hlavne teraz v zimnych meaiacoch, ked sa ide vonku. A kucharky su tiez zlaticka.
pamätaj si, že ŽIADNA práca nie je hanba ( no až na niektoré ako by som to nazvala 🤔🫣) 😁
Uprimne? V skolke alebo v skole su dolezite prave upratovacky a kucharky a aj skolnik..bez tychto ludi by boli od riaditelky po ucitelky v riadnej prdely....
Mila autorka v prvom rade to nesmies brat ty ako robotu za kt sa treba hambit,, to je podla mna dolezite, ak ty budes otom tak rozmyslat to neni dobre,,, predo mnou v skole v priebehu 1 r boli 4 zeny, ( vela roboty, plat, deti robia bordel, nesu ochotne toto a hento))sefka mi vravela ze sa ma pytala s malou dusou ale vedela ze dcerka mi ide do skolky,ja to vzala velmi rada,u mna to bolo kopec plusov od zaciatku len ten maly plat och,,,ale ja to mam 2 min do roboty, a casom sa ten plat pomaly meni. Ak mas rada deti vezmi to
@lucmirka124 mam aj 4deti doma😇 a nebojim sa roboty, upratovanie je moja zaluba..
@lucmirka124 robis upratovacku za minimalku?
Vobec to nie je hanba. Nasa pani upratovacka je ako dalsia pani ucitelka. Pomaha detom,stara sa o ne,deti ju zboznuju a na konci roka vzdy vyrobi balicky na rozlucku pre tie deti,ktore odchadzaju do skoky.

Urcite nieeee a najma v skolke. Pre syna bola v skolke prave pani upratovacka ta najdolezitejsia osoba. Kazde rano si nasla cas na mojkanie a utretie slziciek.