icon

Je hanba pracovať ako upratovačka v materskej škole?

25. jan 2024

Beriem to za minimálnu mzdu kvôli deťom,aby som im bola na blízku a mala fajn pracovnú dobu..

sosofifo
27. jan 2024

Nie je hanba pracovať, ale robiť podvody a kradnúť

exina144
27. jan 2024

Za žiadnu prácu sa netreba hanbiť 🙂

jany149
27. jan 2024

Jasné že to nie je hanba..a je super, že si si našla prácu, ktorá vyhovuje aj kvôli deťom a rodine 👍
Naša malá v škole má tiež veľmi milú pani upratovačku, pre deti je to teta Martuška

ankasem
27. jan 2024

Určite nie , ja som 2 týždne po maturite nastúpila ako upratovačka na tej istej škole 😂 bola možnosť ,tak som to využila

erikaka
27. jan 2024

Povodne som učtovníčka, ale koli deťom, aby som mala lepšiu pracovnú dobu prijala túto prácu. A ver mi, vobec sa za to nehanbím. Práca ma baví, nechodím domov tak psychicky unavená, ako pri praci v kancli. Samozrejme je to za minimálku, ale tie detičky v školke sú užasné, ked prídem na smenu a hned sa zdravia, utekajú sa ku mne postískať, aj mimo školky. A aj deti čo sú už školáci prídu ku mne na ulici pekne sa porozrávaju a spomínaju na časy v školke. ver mi hned ti je super pri srdiečku.

autor
27. jan 2024

@erikaka ja sa na deticky tesim..a prosim,aku mas dennu reziu..nastupujem od stvrtka..nech si to viem cca predstaviť ♥️

murko14
27. jan 2024

Absolútne nie🙂 Podľa mňa je to veľmi milé zamestnanie, pre tie deti si tiež podstatná osoba, budú si ťa pamätať. Môj syn keď videl upratovačku zo škôlky hneď kričal: “Dobrý deň teta Alenkaaaaa! 😁” Vieš čo je hanba? Robiť odrby na každú stranu len nie živiť sa poctivou prácou.

lilian183
27. jan 2024

@malinovka333 presne ten plat je výsmech tohto štátu. Podľa mňa aj 900€ v ohľadom k tomu, že energie, potraviny šli hore . Aj viac by si upratovačka v škôlke zaslúžila, však častokrát upratovačky pomáhajú deti kŕmiť, obliekať, idú s nimi von. Sú také asistentky učiteliek

autor
27. jan 2024

@lilian183 veru vysmech to je..ale vyhovuje mi casovo pracovna doba,aby som stihala malu do inej skolky..a bola poobede s detmi

aurora33
27. jan 2024

Jasne že to nie je hanba. Praveze čo som ja počula tak byva takmer ,,bitka” o takúto pozíciu prave kvôli pracovnej dobe 🙂

malinovka333
27. jan 2024

@lilian183 len vies nikto im viac neda pretoze kazdy povie ze nemaju vzdelanie co by chceli. Aj tu niektore seny mali raz taky nazor lebo uz tu bola par krat podobna diskusia.ja ked vidim inzerat ze napr v nemocnici ma ist robit zena ci do kuchyne alebo upratovat za cca 500€ V cistom tak je to ozaj na zaplakanie.narobia sa ako mulice pritom to nie je o tom ci ma alebo nema vzdelanie.len oni vedia ze niekto to bude robit napr uz len koli tomu ako pise sama autorka k9li pracovnej dobe. Nie kazdej kuz ma taku dobu ze moze byt s detmi tak povacsine sa zena obetuje a ide robit za menej len aby sa mohla starat o deti.a preto im nikto neda viac.. v skolke by take veci ako obliekanie upratovacka vobec nemala robit. Vela krat maju dokonca tabulkove platy co nespada ani pod minimalnu mzdu.

malinovka333
27. jan 2024

Ja by som to brala..vobec sa nemusis habit za to.urcite ti buee super.piatok sobota volno. Sama som chodila upratovat v zahranici takze viem co to obnasa a to bola super praca a vsade kam som prisla kazdy sa ma nieco pytal takze sme aj kecali. Dostala som sa na take miesta napr v objekte kde sa hocijaky zamestnanec nedostal 🤭.

autor
27. jan 2024

@malinovka333 tabulkove platy myslis mozno v skole,ked upratuje..ci v skolke?mna bude vraj zamestnavat mesto..takze to?

petrooshka
27. jan 2024

@mirka193 aj ja ☺️ normalne po tom "tuzim"! Lebo ked si spomeniem na kolektiv pred MD,beha mi mraz po chrbte 😄 toto by bola momentalne idealna praca,kym by deti boli trosku vacsie 🙂

bu1bu
27. jan 2024

Nie, praca upratovaci nieje nieco za co by sa clovek mal hanbit. Hanbit by sa mali taki co maju cca 4000€ sedia v NR SR, pripadne na Urade vlady nevedia o fungovani statu hole nic, tvaria sa ako pomahaju statu a v skutocnosti si len plnia vrecka, klamu az sa im z huby praši a upravuju si zakony tak ze uz Slovensko bude Eldorado pre mafianov, ( uf, prepac, no zurim pri pomysleni na tuto nadkastu nasich lidi).

leskovael
27. jan 2024

Je smutné že v dnešnej dobe sa na nejakú prácu niekto pozerá ako na "hanbu". Hanba je to, keď je človek lenivý, nič nerobí a priživuje sa kde to len ide. Žiadne povolanie ( či už upratovačka, smetiar, predavačka, atď atď) nieje hanba..

lucikanik
27. jan 2024

Milujem našu pani upratovačku v mš, usmiata, milá, šikovná, prehodí pár slov, čo stihne 😀 Keď sa hocikedy spýtam dcéry, kto jej pomohol s ….. odpoveď je teta Anička. Nie je to len upratovačka, je to dôležitá osoba a vie byť nápomocná aj okolo detičiek. 🙂 choďte do toho.

andy207
27. jan 2024

Nikto sa nemusí hanbiť za svoju prácu, ak ju robí tak, ako treba 🙂 nech sa hanbia (za seba) tí, ktorí si robotu nespravia poriadne a aj tak im príde výplata.

frantiseks
27. jan 2024

Nie je to hanba. Ak niekto upratovačkou opovrhuje, skôr to niečo vypovedá o ňom. Je to človek, ktorý sa veľmi porovnáva a zakladá si na svojom egu. Takže hanba je to len pre niekoho kto to má takto nastavené a s takými ľuďmi ani netreba byť, aj tak sa im nikdy nezavďačíš, pretože keď zarábaš menej ako oni, opovrhujú tebou, ak viac, závidia ti. Otázka však je, ako to máš nastavené ty? Pretože ak ťa to trápi, niečo to vypovedá o tvojich vnútorných nastaveniach. Nie je to tak, že ty sama opovrhuješ upratovačkami?

vieraz
27. jan 2024

Urcite nie je. Vies aky je problem zohnat kvalitnu upratovacku? Normalne, ze nedostatkovy tovar.

dadadada1
27. jan 2024

Určite to nie je žiadna hanba

malinovka333
27. jan 2024

@vieraz uplne suhlasim.ako som napisala niekto si mysli ze to moze robit kazdy ale nie nemoze.nie kazdy vie dobre a spolahlivo upratovat.

bloger
27. jan 2024

Vôbec to nie je hanba. A určite budeš skvelá.

mimi3008
28. jan 2024

Ziadna poctiva praca, ktorou ai zarobis na zivobytie, nie je hanba

autor
28. jan 2024

@bloger dakujem😉ja upratovanie mam ako zalubu

lucyluska
28. jan 2024

Moja babka robila upratovačku na strednej škole mojej mamky, vždy preto všetky upratovačky pozdravím, v praci sa s nimi rozprávam.
Všetka česť tejto práci 🌟

wildria
28. jan 2024

Absolutne nie ♥️ a za mna upratovacky a podobne su veelmi dolezite prace len si to malokto uvedomuje, ved bez nich by bol vsade bordel a spina ♥️ žiadna robota neni hanba, pokial neslapes😁

1985murka8
28. jan 2024

Nie je to hanba. Hanba je to čo za tu pracu dostaneš. Aj ja mám také povolanie.

princeznickaa
28. jan 2024

Určite to nieje hanba... Napríklad toto je moj sen pracovať v škôlke, kľudnee aj upratovačku by som robila 🥰 upratovala som pred 2rokmi po materskej v jednej firme, prv som chodila okolo zamestnancov ako zahanbena myška ale ked som zistila ze sa namna oni nepozeraju ako na nejaku upratovačku, ze ma maju radi tak som chodila do prace šťastná a sebavedomá.. A stále ked ich stretnem sa ma oytaju ze kedy sa vrátim, a ci sa vratim po materskej. Ja som tam bola velmi spokojná len plat bol mizerný takze uvidíme.
Drzim palce 😇

autor
28. jan 2024

@1985murka8 jeej sme aj ten isty ročník 👍