Je hanba roznášať letáky na dedine?
Na dedine
Preco by bola? Za ziadnu pracu sa netreba hanbit. Nech sa hanbi ten, kto sa vysmieva inym.
Hanba v čom ako?
Nechápem ako nejaký človek môže toto vnímať ako hanbu….
Hanba je chlastat kradnúť podvádzať klamať zabíjať ….
Robila som to roky ako decko, nehanbila som sa bola som rada ze si môžem zarobiť. Ale celkom drina, hlavne v zime premrznuté prsty a rozčúlené psy za bránkou.
Žiadna práca nieje hanba, hanba je nerobiť nic a cakat kto mi co daruje
Žiadna praca nie je hanba
Nie je to hanba.
Nie, ja som roznasala, kazdu sobotu nahodou to bola sranda 😃
roznášala kámoška... po dedine. už ju ľudia očakávali a vypočula si kde aké novinky...
Hanba je sedieť doma a čakať pečené holuby až do huby /pardon za výraz/.
Naopak, ked budes mila, usmievava, vacsina rozumnych ludi ti to vrati/opatuje. A mozno aj s niektorymi psikmi sa skamaratis. Za ziadnu pracu sa netreba hanbit.
Ja pomáham po večeroch kamarátke roznášať ak mám čas. Nie nie je to žiadna hanba.
Ja roznasam 2 roky, som na RD. Mam VŠ s červeným diplomom a nie nehanbím sa 😉 Je to perfektna psychohygiena, samozrejme ma to rôzne výhody a nevýhody, ako v každej práci.
Žiadna práca nie je na hanbu! Hanba je hnit doma na gauči a nič nerobiť! Vážiť si treba každu prácu ľudí. Ci je to roznašanie letákov, upratovanie, remeslá, skolstvo, marketing, zdravotníctvo atď....
Ja som roznasala letáky počas RD,vôbec to není brigáda na hanbu,len málo je to platené.
Nie je to pre mňa hanba. Veľa študentov roznáša letáky aj niektorí dospelý. Nie je to niečo nezvyčajné.
Môžem sa vás opýtať cez koho roznasate letáky.
Myslím firmu... Ďakujem
@kika2565 kaufland
@ponozkazt .. ďakujem za odpoveď...
Ja v tej firme tiež pracujem ,ale nie ako brigádnik,ale ako riadny zamestnanec v kancelárii..
A úprimne neraz som tiež roznasala.. a bežné to u nás robí manažér aj šéf pobočky..
A môj názor na to je taký.. nech si každý myslí čo chce nikto nám v obchode zadarmo nič neda...
@kika2565 nie je to zlá praca, žiadna praca nie je zla. Podľa mňa je najväčší problém ten "plat". Naozaj za tie peniaze to ľudia nechcú robiť, nečudujem sa. Mňa to celkom bavi, oddychnem si psychicky, ale má to uskalia samozrejme. U nás kaufland vydržia roznasat tak 3 mesiace, potom kašlú na to. Po mne tiež nemá kto prebrať roznášku, pomaly budem končiť.
@kika2565 nie je to zlá praca, žiadna praca nie je zla. Podľa mňa je najväčší problém ten "plat". Naozaj za tie peniaze to ľudia nechcú robiť, nečudujem sa. Mňa to celkom bavi, oddychnem si psychicky, ale má to uskalia samozrejme. U nás kaufland vydržia roznasat tak 3 mesiace, potom kašlú na to. Po mne tiež nemá kto prebrať roznášku, pomaly budem končiť.
@ponozkazt môžem sa opýtať keď som podávala písomnú dohodou prečo mi stále chodia letáky?udim stále roznášať ešte tie 3 mesiace? Volala som mu že prečo to robí stále že ja niesom decko nemám na to už čas. Mám riadnu prácu nestíham to.

Podla mna je hanba smiat sa niekomu, kto letaky roznasa.