icon

Je možné živiť sa predajom obrazov na Etsy?

4. júl 2025

Ahojte, chcem predavat obrazy na Etsy. Cena jedneho od 50-200 eur. Je mozne, sa casom vypracovat, ze to bude moj jediny prijem? Podla ChatGPT ano :D Dakujem za vsetky rady a typy.

Strana
z2
annelise17
Autor odpoveď zmazal
autor
7. júl 2025
@annelise17
Odpoveď bola zmazaná

@annelise17 Dakujem, no ved uvidim ako mi to pojde. Ty vyzeras byt velmi sikovna, nahodou mas paradny produkt. Viem si to predstavit neskor predavat aj ako karty vytlacene. Drzim palce! Tych 5 predajov ti prislo len tak, alebo si mala aj reklamu na etsy?

annelise17
Autor odpoveď zmazal
margotka17
8. júl 2025
@anonym_autor

@martinmmartin ano, je to tak, ze 1 clovek si po vacsine kupi 1 max 2 obrazy za zivot pre seba. Ale to nevadi, lebo na etsy su miliony uzivatelov a kazdyn dnom pribudaju potencionalny zakaznici. Tiez, ten clovek, ktory si kupol obraz pre seba robi jeho vyvesenim "reklamu" pre buducich dalsich zakaznikov. Cize toto su 2 uhly pohladu a netrapila by som sa tymto, ze nepredavam spotrebnu vec.

@anonym_autor ako sa hovorí, nevyskúšaš, nevieš. Skús namaľovať, dať do galérie, uvidíš, aký úspech bude mať predaj.

marryliese
10. júl 2025
@anonym_autor

@annelise17 Dakujem, no ved uvidim ako mi to pojde. Ty vyzeras byt velmi sikovna, nahodou mas paradny produkt. Viem si to predstavit neskor predavat aj ako karty vytlacene. Drzim palce! Tych 5 predajov ti prislo len tak, alebo si mala aj reklamu na etsy?

@anonym_autor vyskúšala by som výstavu, rozhodiť siete, odprezentovať sa, uvidíš či vôbec niečo predáš a aký bude záujem. Podľa ma na jediný príjem to v dnešnej dobe nie je. Musíš si vyrátať náklady, odvody a vlastnú potrebu, dokážeš to pokryť ak za mesiac predáš dva obrazy? Lebo to nie je konštantný zárobok. Jeden mesiac môžeš predať desať a ďalší nič. Bola by som veľmi opatrná s takým podnikaním

Strana
z2