icon

Je odpočúvanie rozhovorov v práci bežné?

21. apr 2025

Nastúpila som do novej práce a bola som upozornena,že nemám rozprávať v jednej časti lebo,že vedenia tam chodiť počúvať naše rozhovory. Myslela som si,že je to sranda dokiaľ šéf ráno nezačal vyťahovať ozaj veci ktoré ho čo nemajú zaujímať. Zostala som normálne v šoku čo všetko zrazu o mne vedel. Baby mi povedali,že preto tam nesadavaju lebo vedia,že na druhej strane odpočúvajú.
Je toto akože bežné??? Mne to nepríde normálne aby toto riešili. Počuli presne o čom sa s mužom bavila aj o Tom,že mám nejaké gyn.problemy a on toto všetko vytiahol ráno na stôl pred kolegami.

Strana
z2
denkabemommy
22. apr 2025

@simca06022011 😂 tento človek nevedel čo so životom, potreboval mať nad všetkými nonstop kontrolu, takže mal 3 firmy a ešte aj pri tom ako bol na obede bol schopný pozerať, čo, kto robí 🤦‍♀️.. jedine v našej nemal kamery, lebo sme boli proti tomu, že ich u nás absolútne netreba, tak to vymyslel inak🙈

simca06022011
22. apr 2025
estellas
22. apr 2025

@denkabemommy U nás podobne, dobre že aj nespí v práci.

denkabemommy
22. apr 2025

@estellas fuuu, ja som po ročnej skúsenosti radšej odišla a robím výhradne z domu, lebo to bol iný tlak na psychiku ale teda tam toho bolo omnoho viac. 🙈

silvia765
22. apr 2025

Ahoj, som právnik… z právneho hľadiska pokial nejde o verejne priestranstvo tak je nahrávka bez tvojho súhlasu a vedomia neprípustná na použitie napríklad v súdnom procese… nahrávka môže byt použitá proti tebe len v prípade - vopred oboznámenie s vecou a tvojim súhlasom alebo v prípade verejného priestranstva pripadne v prípade automatického nahrávania v zamestaní ( napríklad automatické linky) inak nie …

mk1111111111
22. apr 2025

A hlas by sa nemal.vobec nahravat. Obraz len po upozorneni

Strana
z2