icon

Je online koučingový program skutočne seriózny?

18. okt 2025

Sľubujú ráchle výsledky, ale neviem či je to seriózne. Venujem sa online koučingu a títo chalani ma lákajú do svojho programu.
Toto je uvedené na ich stránke : Pomáháme koučům rozjet a vyškálovat podnikání na 100-250 tisíc Kč měsíčně v následujících 90 dnech nebo pracujeme zadarmo! A to bez jediného příspěvku na sociální sítě. Připravte se, že klienti budou chodit za vámi. Už žádné nahánění, postování a nestabilní příjem.

Znie to lákavo, ale nechcem stratiť peniaze. Neviem.

biba_18
18. okt 2025

a koľko za to chcú? 😏

autor
18. okt 2025

Na stránke ceny neuvádzajú. Len si máš booknúť video meeting, kde ti predstavia svoj action plan.

autor
18. okt 2025
@biba_18

a koľko za to chcú? 😏

biba_18
18. okt 2025

je to seriózne? aby človek nevedel dopredu? 🤷‍♀️

melanta
18. okt 2025

Venuješ sa koučingu? Čiže predpokladám, že máš vysokoškolské vzdelanie, manažérsku prax (manažérsku, nie prax vedúceho pracovníka), rôzne adekvátne certifikáty pre koučov vrátane tých medzinárodných. A s týmto za sebou sa naozaj toto pýtaš? Stavaj na svojom vzdelaní a úspešnej manažérskej praxi, to je to, čo ti prinesie úspech a kvôli čomu si ťa ľudia budú ochotní platiť. Nie, títo ti úspech určite neprinesú.

anonym_c6dc08
18. okt 2025

ani nahodou, ak by to bolo take efektivne nesirili by to dalej lebo by to robili vsetci…akurat ta pripravia o peniaze a cas

tiika
18. okt 2025

@anonym_autor Si kouč a chceš len viac rozbehnúť biznis? Vtedy by som sa radšej obratila na odborníka, ktorý ti pomôže individuálne a nebude dávať nejaké všeobecne (najmä rýchle - už to znie podozrivo) riešenia.
Ak sa chceš stat kaučom, tak tri mesiace nie je určite dostatočne dlha doba, skôr zopár rokov. Nemyslim, ze nevyhnutnou podmienkou su manažérske zrucnosti, záleží zrejme od tvojich celkových doterajších skúsenosti a osobnosti, ako i toho na akú oblasť by si sa chcela zamerat. Až potom si urci, aké vzdelanie a zručnosti je potrebné doplnit.
Za nejaký online rozhovor nič nedáš. Snáď ta tam “nenamotaju” a urobíš si vlastný názor.

anonym_725a6d
19. okt 2025
@melanta

Venuješ sa koučingu? Čiže predpokladám, že máš vysokoškolské vzdelanie, manažérsku prax (manažérsku, nie prax vedúceho pracovníka), rôzne adekvátne certifikáty pre koučov vrátane tých medzinárodných. A s týmto za sebou sa naozaj toto pýtaš? Stavaj na svojom vzdelaní a úspešnej manažérskej praxi, to je to, čo ti prinesie úspech a kvôli čomu si ťa ľudia budú ochotní platiť. Nie, títo ti úspech určite neprinesú.

@melanta podľa mňa nemusí človek prejsť manažérskou pozíciou - aj keď iste je to užitočné , ale sú ľudia, ktorí majú prirodzené vodcovské schopnosti -jedno dieťa mám také doma, do dnes nerozumiem tomu, ako to robí, že k nemu všetci +/- rovesníci vzhliadajú, dokonca dokáže viesť aj o 5-7r starších. Vždy to pozorujem s úžasom ale očividne je to jeho prirodzenou charizmou a extrémnou slovnou zásobou.