icon

Je práca manikérky dobrá?

julka828
18. aug 2021

Myslite ze je to dobra praca ? Oplati si urobit kurz ? Moze to ist aj uplnemu zaciatocnikovy?

andula09
19. aug 2021

Každý začínal ako úplný začiatočník. Záleží či ťa to bude baviť, vtedy ide každá robota lepšie.

julka828
autor
19. aug 2021

@andula09 tak viem si to predstavit ze by ma to mohlo bavit

daniela1911
19. aug 2021

Podľa mna všetky tieto beauty služby idu na dračku, samozrejme je to tiež o celoživotnom vzdelávaní a záujme pracovať s ľudmi.

julka828
autor
19. aug 2021

@daniela1911 Ale to ma presne trochu odradza ze vlastne praca s ludmi musis sa s nimi pomedzi pracu asi aj rozpravat a ja nesom velmi na take tlachanie o nicom. Ale zas praca ako taka by ma bavila

luccija
19. aug 2021

@julka828 tak bude rozprávať zákaznícka🙂budeš mať veľa kontaktov, veľa sa dozvies...len je rozdiel robiť sama na seba, u niekoho, či platiť nájom.u nás v dedine veľa žien robí doma z jednej izby si spravili salón.Myslim, že pedikúra, kozmetika, manikúra masáže pôjdu vzdy

julka828
autor
20. aug 2021

@luccija no tiez som myslela ze sama na seba doma

beata_k
Odpoveď bola odstránená
luccija
20. aug 2021

@beata_k tiež mi vadí hlavne na kozmetike, keď mám masku či igelit na tvári a mám ešte odpovedať.Podla sympatií u niekoho som rada za pokec u druhých mlcim a odpovedám jednoslovne a potom sa dovtipia🙂
@julka828 chod do toho služby pôjdu vzdy

julka828
autor
20. aug 2021

@beata_k ano som mozno mas pravdu mna len ze by ta praca bavila stale hladam hladam co v zivote robit a na nic neprichadzam a toto ma celkom zaujalo

beata_k
Odpoveď bola odstránená
luccija
20. aug 2021

@beata_k áno najprv u niekoho pochytať si zákaznícky🙂a potom svoje a máš nejakú klientelu na zaciatok
@julka828

beata_k
Odpoveď bola odstránená
julka828
autor
20. aug 2021

@beata_k ako si to myslela ? Je to zla praca ?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
julka828
autor
21. aug 2021

@beata_k aha rozumiem dakujem